IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tudi jaz ne vem, kaj vse bi še lahko dala v usta. Groza! K sreči še malo pa greva s Tejkaz na kavico!
Upam, da nama dajo kakšen piškotek zraven.
Joj, zakaj pa nisi povedala da si lačna. Jaz pa tam govorim o rižoti in ne vem kaj vse. No, saj jaz bi pa tudi lahko vedela da si bila še brez kosila. Upam da si se najedla kasneje.
Sem imela zdajle kar lepo število strani za prebrat. Sem prebrala vse in že sproti vse pozabila. Upam da mi bo nekot uspelo komentirati
Za vse ki ste mi bile fauš morja - sploh nismo bili na morju. Eva je začela v soboto nekaj kašljati in smo raje ostali doma. Smo šli nakupovat oblačila za dojenčka in za Evo. Zapravili smo kar nekaj bonov za H&M. Iz sobote na nedeljo je bolj kašljala zato tudi v nedeljo nismo šli nikamor. Smo bili cel dan notri. Včeraj je ostala doma z atijem ker je še kašljala, danes pa je že šla v vrtec. In že pred kosilom so me klicali v službo, da je padla in si prebila čelo. Naj pridem po njo in naj greva k pediatrinji zaradi možnosti na pretres možganov. HB ni nič, danes čez noč jo moram še opazovati, ampak mislim da ni nič hudega z njo. Je normalno živahna. Ima obliž na čelu in to je to.
Dojenč, upam da ti je šlo dobro na izpitu.
Erin, sem full vesela da je vse oki. Zdaj pa počivati in kljub temu uživaj nosečnost.
Vilika, verjetno si se zmotila v obsegu trebuha. Ali pač ne? Super da je vse v redu.
Jaz sem imela včeraj pregled. Tudi pri nas je vse v redu. Hemoglobina imam kar 120. Zredila sem se skupno za 2 kg. Maternica ustreza velikosti 25 tednov, malo zatekam ampak še ni panike. Fantič je pa še vedno na ritki. Naslednji pregled 11.6. ko bomo že urejali papirje za porodniško.
Astrea, super za pregled tudi tebi. In vsem ostalim ki ste jih imeli v preteklih nekaj dnevih.
Jaz tudi imam za likat. 3 stroje. 6 kilogramske. Rabim eno brco.
Prigoda s čevlji. Tudi moj je prišel pome brez čevljev. V Ljubljanski porodnišnici je navada da imaš s sabo tiste stvari ki jih tam potrebuješ, za odhod domov in za dojenčka ti partner kasneje prinese. In moj je meni pozabil prinesti čevlje. Se baje marsikomu tako zgodi.
Mishel, tudi jaz imam takšen občutek. Kot da imam 110 dobrih prijateljic. No, ene so bolj redkobesedne
Sem prebrala kaj se je zgodilo Tamari. Sočustvujem z njeno družino in se pridružujem
Belli ki je dobro napisala.
Zdaj pa pred TV.
Lahko noč