IZVIRNO SPOROČILO: soncek3
Eno vprašanje: Avtosedež, ki se naj bi v avtu pripel z varnostnim pasom (brez isofix), a je to stabilno? Ne vem ali sem jaz to narobe pripela, meni je delovalo zelo nestabilno
?
Kot prvo
VSE NAJBOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEE!!!
Jaz isofixa nisem kupovala, pravijo pa da je odvisno od avta ker imajo nekateri že vgrajenega noter...no moj punto ne vem če ga ima ampak kupovala ga ne bom... ČE se ti zdi nestabilno vprašaj koga če imaš pravilno pripetega ali pa bolj pasove "nategni"... no saj mene tudi še vse to čaka, na koncu bom pa jaz vas prosila za pomoč
Zoja Miša - meni so bili v Kalliste zelo prijazni in so se zelo poteudili. Še sedaj(1,5 meseca kasneje) jih ne morem prehvalit. Verjemi da ti bo všeč.

Jaz? Kako sem...hmmm da pomislim....

moj je zadnjič dal primerjavo da sem kot tanker - rušim vse pred seboj, ko se premikam nazaj pa začne piskat kot za tovornjake

..moj neznansko uživa v moji polnosti meni pa dela kar velike probleme (trebuh), še posebej pri spanju in opravkih...se počutim ko ena mama..sem že razmišljala da bi si nad posteljo dala en tak trikotnik kot ga imajo v bolnici da bi lažje vstajala
možek od sayuri - kaj bo s prenostnikom

Ga mate, nimate? Sposoja?

Nam bo čvek naše sayuri kar fajn manjkal ane...
možek od K_a_t_j_e - kako je z našo Katjo?
naty - zate in za Nejca

Je kaj boljše?
suzili - lepo da si se oglasila

Kaj si za torbe pogledala še drugje - pikapolonica, sonček...gotovo imajo še kje te vozke in opremo zanj... Je pa lep vozek, super izbira
anaya- od streptokoka B smo se pogovarjale že enkrat... ene Gin jih delajo brezplačno drugim je treba plačat...pri moji vem da je treba dati zanj 35 €. Te pa to testirajo okoli 35 tedna ko greš proti koncu.
Upam da bo z vašim Anžetom vse dobro...