Nič takega nisem pojedla, res, le enostavno me vse takoooooo boli

Pa ko sedim mi mali nagaja in me štoka ker ima očitno premalo prostora in skoraj v leže sedim in pišem
Najhuje je ponoči ko vstajam na vsako 1,5h za na WC (do 7x na noč) in to do 6 zjutraj potem pa ko moj gre končno zaspim do 10-11 ker sem čist izmučena. Poleg vsega še komaj najdem dober položaj ker me na vsakem boli in se obračam z enega boka na drugega celo stoletje, zraven pa stokam k en tamau

Ni več spanja zame spljoh

No se bom vsaj navadila na tedne po porodu..za nekaj bodo pa prav prišli...
Julija08 - mene bolijo te NEsramne kosti

že nekaj časa, pa mi mali ne pritiska toliko dol, odvisno od dneva in poze
dojenč - mali veselo brca in trenira za veliki finale...zadnjič me je tako silovito brcnil v maternični vrat da sem kar poskočila

drugače pa ga s takim veseljem opazujem ko se uležem, se takrat sprostiva oba in se žurka začne potem pa trebuh pleše levo desno da komaj dohajam kje je
naty - super za Nejčka da je doma

Upam da bo vse ok sedaj
gajka - midva sva kupila PP GT3 in tudi ne bova kupovala košare. Je pa res lep vozek in kakovosten, me je najbolj od vseh navdušil
andrejaboris - jaz imam tudi nekaj izcedka in že skoraj celo nosečnost tudi preventivno nosim dnevne vložke, če bi slučajno spet krvavela..če imaš izcedek ni nič narobe, pozorna bodi le če bo bolj rumen, rjav, rdeč, takrat pa nujno k Gin
anaya - super za lepe rezultate
Včeraj sem dopolnila 30.teden in bo treba spet fotoaparat v roke vzet..upam da slikice sledijo še danes