IZVIRNO SPOROČILO: pingo80
Erin - no, pa sem le našla kotiček za vajinega sončka. Ja, ja, lepo sta tole uredila. Tist metuljček je pa tud men všeč. Sem jih enkrat vidla obešene v citycentru al tušu, pa so mi bli že takrat res lepi. Kje pa si kupla previjalno?
Ja teh metuljčkov sem pa pokupila kar nekaj ko sem jih takrat zagledala...če ne bi vprašala kje so jih dobili sploh ne bi vedela da jih prodajajo - če so bili pa na takih skritih mestih in to v pohištvenem centru,

jaz sploh nebi pomislila na to da jih prodajajo

, dobro da imam "velik gobec"
Previjalno smo pa kupili preko Bolhe, jo je en prodajal za 130€, je pa narejena po naročilu in je ravno taka kot sem si želela - velika, prostorna, tako da imam previjalno in omaro oboje v enem, ker za oboje posebej ni prostora.
gajka - samo da je vse uredu s teboj.

..Kaj se pa greš da šlataš to packo

..titi...kar stran od dela, bodo že fantini to uredil, ti merkaj sebe in malega...
tejkaz - jaz sem slišala da naj škrlatinka ne bi bila toliko nevarna, da je podobno kot angina. Če te pa vseeno skrbi pa pokliči zdravnico in povprašaj za mnenje, njihove besede (zdravnikov) nas še vedno najbolj pomirijo glede takih zadev.
matejchi - dobra zadevca tole z likanjem in sexom
m@j@ - dobrodošla spet med nami!

Pridna da si zdržala do konca, jaz sem tudi želela samo mi v jaslih nekako ni zneslo pa krvavitve ,..in tako že 5 mesecev klepetam tukaj kot da nimam drugega dela
čipka - v Kalliste so pa s prvim majem podražili svoje storitve ja..jaz sem bila začetek aprila in sem dala vse skupaj 68€, škoda da so te tako neprijetno presenetili, ampak pregled pa opravijo 1A kajne?

Jaz sem bila ful zadovoljna in če bom še kdaj

grem definitivno tja (sej do takrat nam bodo pa zvišal plače pa ne bo več tako veliko zgledal ane?

).