Hallo !
Samo toliko javim, da sem ok in da nimam nosečniške sladkorne
, samo malo sladkor niha je pa še vse v mejah normale (zgornja meja). Se moram pa pazit pri hrani in sem sladkor črtala iz jedilnika...
Neža lep buši
Sandra
za dobro prespano noč in
in za vrata. To si morala biti jezna. Ko si človek lepo vse splanira, potem pa nič od tega
.
Cebrca in še nekatere, vidim, da uporabljate Justove izdelke, meni so zakon. Brez Ognjiča in Tea tree kreme si sploh ne znam več prestavljat, da bi bila
.
Vilika mislim, da si me ti spraševala, kako zgleda trdenje trebuha. Pa ena je tudi že odgovorila. Mene ne boli, samo tak krč čutim in trd trebuh rata in je v bistvu neprijeten občutek, ki pa po parih sekundah popusti.
Me je na CTG prvo vprašala, če imam bolečo otrdevanje, verjetno to pomeni, da gre takrat zares...
M@j@
za krčne žile, mi jih imamo tudi v družini in gledam, če kaj nastaja, na srečo ni panike in molim, da bi bilo ok. Moja mami jih je dobila v 2.
Anaya glede kapilar so se meni tudi malo pojavile, take tanke rdeče, samo še ni hudega, se niti ne vidijo prav, če jih dobro ne pogledaš, upam da bo ostalo tako....
Gajka vidim, da te full pozno naročila, ej mislim
, zdaj bi morali biti pregledi na 14 dni. Ma imam srečo, ker nas naš G. na 14 dni naroča, pa še 2 UZ mi bo naredil, svaka mu čast
.
Daj pokliči še enkrat in zahtevaj prej pregled, reči da greš na morje ali nekaj podobnega...
Bella02 za srbeči trebušček meni pomaga mandljeva krema od L´occitane je zelo vlažilna, pa tudi Justova ognjičeva lepo kožo pomiri...
za vse uspešne preglede...
Lepo nedeljo
...