02.06.2008, 11:11
1299
02.06.2008, 11:53
25
Izgleda pa takole: http://ustanove.zdravstvena.info/tag/zd-jesenice/
Za manj vožnje skozi Jesenice je bolje iti na avtocesti na izvoz Hrušica in nato nazaj proti Jesenicam mimo bolnice (in prvega semaforja) in šole (mimo drugega semaforja) ter pri tretjem semaforju pred sabo na levi strani vidiš ZD. Torej pri tretjem semaforju zaviješ levo. Pred ZD je parkirni prostor, ki pa je običajno kar precej zaseden, a se običajno da parkirati.
02.06.2008, 12:15
754
Hvala zdaj že vem kje je to. Če prideš veš kako izgledam, pa me ogovori, a je prav?
Meni so pa vsi to šolo tukaj pohvalili, itak pa na vseh prvih predavanjih govorijo o nosečnosti in prehrani in podobnem, tisto ta glavno je vedno nekje v sredini pa do konca (nega dojenčka, porod, pa dihanje,...), tako da danes vem kaj lahko pričakujem. Zoja Miša, če boš kupovala previjalno mizo kupi čimvečjo,tiste široke. So pa kar drage, če ti uspe dobiti takšno da jo boš kasneje ponucala še kot komodo pa še boljše.
Jaz sem v prvo kar pisalno mizo, imamo takšno veliko ki je nobeden ne rabi,porabila, tast mi je naredil samo takšen nastavek, da je bila malo višja da ni križ trpel, pa da je bila tista podloga pri miru.
V bistvu zgleda kot ograjica na pisalni mizi (kot neke vrste predal brez sprednje stranice.Upam da si predstavljaš.
Za mero sem mu pa kar previjalno podlogo dala, tisto ta veliko kvadratno, ne pravokotne.
Meni je zelo prav prišlo, ko je bil pa večji sem pa tist nastavek dol dala, pa na previjalni previjala, zdaj pa že zelo dolgo ker je pač že velik, previjam kar na kavču al pa v moji postelji, kakor nanese. No, to so moje izkušnje, skratka čimvečja pa čimbolj stabilna površina

starega toliko kot Nejc v Arboretum Volčji potok. Smo se mal sprehajali, maledva sta bila na igralih, se lovila, uživala.
. No ob 20.30 smo šli le spat.
Upam, da se je pomiril in vklopil med sovrstnike.
.
Sem rekla, da grem probat. Imam pa še eno možnost 3.7.
, ki boste imele 2.
, boste šle še enkrat v materinsko šolo? Meni se, po pravici povedano, ne da. Imam še veliko zapisano od 1., tako da mislim, da kaj novega ne povejo. Kaj mislite?
zapravljala v Astriji! Smo kupili postlco z baldahinčkom in vse komplet (kovtrček....) smo dali 120,00 eur, ker je bila razstavniu eksponat in tako cenejša! A je blagajničarka nekaj za j. pa je moj plačal vseeno 140,00 eur. Je šele včeraj doma to opazil, je bil jezen nase ko 300