IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
O punce, hvala vsem.
Naty, zadnjič so mi rekli, da ima celo Gorenja vas svoj ZD. Stanovanje bo imelo kuhinjo in kopalnico, ostale prostore bova midva opremila. Otroško sobo in spalnico pa tako imava, tako da ni problema.
Da, G. vas ima ZD dom, potrjeno, hodim tja. Pediater je tukaj samo 1x na teden, zaradi posvetovalnice, če je otrok bolan moraš v ŠK.Loko ali pa tukaj k osebnemu zdravnimu. Mi smo hodili na posvetovalnico v G. vas, za vse ostalo pa zdaj hodimo v Šk. Loko. Ginekolog je v Šk. Loki, tu ga ni, je še zobar, pa spodaj del fizioterapije, pa lekarna, pa velik Mercator, pa Kmetijska trgovina s hrano in vsemi drugimi stvarmi, pa pizzerija, pa ena ful dobra gostilna pri kateri imajo vsak mesec tematiko druge hrane, poleg običajne seveda (enkrat je dalmatinska, enkrat balkanka, enkrat morska, oktobra je oktoberfejst, pa divjačinska,.......), pa ena majhna trgovina z oblačili, skratka veliko.
PA vrtec se nahaja tik nad ZD, v sklopu osnovne šole.
Pa prav imaš, kmetij je kr nekja čeprav ne več toliko kot včasih, dosti da pri nas otroci vedo da krave niso vijolične, pa dosti imajo konje tukaj. Je pa res tako kot ti je tvoj rekel, Eva bo na svežem zraku, brez mestnega prahu, ni pa to toliko odaljen kraj čisto nekje na vasi, se ogromno stvari dogaja, poleti je veliko prireditev zunaj, veselic, avgusta so vsako leto Čuki. Skratka ni da ni.
A sem ti kaj pomagala?