Sem včeraj klicala, če so že moji krvni rezultati in rezultati urina. Čudno mi je, ker mi vodna ni najbolj prava, peče me ravno ne, imam pa nekako čuden izcedek (ni močno) in mi Canasten ne pomaga, ki mi takoj prime.
No pokličem sestro in se je začela z eno drugo tam pogovarjat o mojih rezultatih v smislu, kaj ji te naj rečem, poglej te levkocite, pa glej, glej, glej mnogo bakterij, pa kaj je to neka kri v vodi.....
Maja T.
ej mene ni nič matralo, pa je bil izvid tud nekaj takega.
Predpisali so mi zinnat, ki se lahko jemlje v

, ampak saj veš sama, da nočemo nič če ni res nujno. Ko sem vzela 1 tableto antib. sem imela velike probleme z ležanjem in sicer: tabl. sem vzela ob 9 zjutraj in zvečer, šla spat ob cca. 22.30 in ob 2 zjutraj sem mislila, da se mi bo

od bolečin pod desno lopatico in sem vstala, se sprehajala in bla na netu po 2 uri in šla nato spat dalje. Kriza ta zadnji teden- sedaj sem končala s terapijo in jeeeeeee spala do 4.30. Vzrok teh bolečin je mislim, da antibiotik, ki se je kopičil v jetrih in sem zato imela probleme.

- drugo ne more bit na tem mestu
No ne mislim te strašit ampak to je bila moja izkušnja zadnji teden. Nimam pa pojma, če je zdaj vse ok, ker imam pregled komaj 21.04.