IZVIRNO SPOROČILO: perp
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Perp, lepo da se oglasiš še malce pri meni, da nisem sama...čestitke za tvojo pridno punčko
....
ne morem verjet, da ste nekatere marčevke že praznovale tedne ali celo mesec odkar ste mame, jaz pa še zmeraj v enem kosu.
Perp kako si pa ti čutila popadke preden si šla v P? te je samo pritiskalo dol ali te je bolel tudi križ?
oooo Dinki tudi jaz si nisem mislila, da boš ti zadnja. Mah ne se sekirat. Sej bo zdej zdej.
moji popadki so bili zelo močni, ne tolk pritiskanje navzdol, bolj bolečina v križu in bilo je tudi podobno lažnim, samo bolj intenzivno. Pa kar takoj so bili na 4 minute pa po 2 urah sem bila že kar odprta 2,5cm . Ja škoda, da se pri tebi tolk dolgo pripravlja. Koliko dni si zdej čez rok?
Z današnjim dnem sem že v 42. tednu, natančneje 41 t in 1 dan

...noro!!!! Vsi so že tko nestrpni, mam občutek, da bi me vsi kar najraj na silo odpeljal rodit

. Pa sej čutim skoz, da nekaj dogaja, od četrtka ko sem bila nazadnje na pregledu, je moje počutje veliko slabše, ampak kljub temu ni še tako intenzivno, da bi se spravila v P. Drugače imam kontrolo v P v ponedeljek in naj bi me takrat tudi zadržali....upam!!!!!! Drugače me pa grabi samo v križu, bolečina je skoz, samo ne tako, da ne bi nič mogla

pa pritiska me dol, to je pa tudi vse.....
Mal heca...a si povedala tvojemu, da sem še zmeraj v enem kosu?