IZVIRNO SPOROČILO: nky 23ona itak VSO hrano prej prežveči in jo nato da svoji pupi .
Koga ??? To folk še dela ??? Pametno
Ja še to delajo. Moja kolegica je svoji punčki enako žvečila hrano vse do 1,5 leta. Vso hrano je prečikala in jo nato dala punčki. Najbolj mi je bilo neumno za pomarančo. Valda ko jo je prežvečila je šel ven ves sok in potem ji je dala samo prežvečeno lupino. No za povrh pa so hrano za to punčko prežvečevali še vsi njeni bližnji sorodniki kot so teta, stric, babi, dedi. Ni fajn to gledat in mi doma smo se velikokrat pogovarjali o tem kako neokusno je to gledat, kaj šele jest. Pa higiena... ja kaj čmo tko je.
Jaz sem pa danes našo
Nikolajo in durosh srečala. Kako je Nikolaja prisrčna

, skoz se smeje, pa kakšne laske ima. Se mormo kaj na kavi dobit a ne durosh, aja pa piknik mormo organizirat
No midve sva danes iskale žabice, pa jih je ful težko dobit. Tankih nisem nikjer našla, samo ene debele v H&M (hvala durosh, sem jih našla na drugem koncu). Tara ima na kiklico še žabice pa ima vse tako zmuckane. Kje kupite tanke žabice?
Druače pa je bil danes dan v znamenju potepanja. Domov sva privandrale šele okol pol osmih. Najprej sva lutale po Ljubljani, potem do enih sorodnikov, potem do kolegice, ki ima 4 dni starejšega škratka Žigata. Sem ji rekla da naj se nam pridruži tukaj gor. Bomo vidli če nas bo obiskala. Aja pa za piknik sem ji tudi povedala, ampak se nismo še nič zmenile za datum. A lokacija Zbiljsko jezero velja? Men je tam res lepo. Mislim pa da v juniju ne bo nobeni uspelo, ker bo vsak vikend nekdo praznoval, potem so dopusti (vsaj mi gremo prvi teden v juliju), potem pa je tu že jesen. Kako bomo to izvedle?
Drnula tudi jaz se ubadam s trmo. Ko ji kaj prepovem ali uzamem se začne tako dret (ampak res dret) in tolče in prestopa z nogicami da me je kar groza. Pa sem se navadila in ji enostavno uzamem stvar ali jo preusmerim v drugo stvar in jo čisto ignoriram. Jaz upam da bo opazla, da to pri meni ne pali in da se to neha, drugače ne vem kaj bo, ker to me ful moti.
mentos no tako podobno situacijo imamo tudi pri nas, razen še to, da hoče naša skoz hodit. Sem pa jaz tudi doma vsaj do septembra (ampak mi ni čisto nič fino všeč ,ker jaz bi šal kar delat), tako da upam, da bom probala uživat in izkoristit vse v prid Tari.
Žabica ČESTITKE ZA POROKO

. Pa kakšna slikica je dobrodošla. Uživajte v družinskem vzdušju in pripravljanju na novega člana.
Žan

za dobre izvide
Lenkav jaz Tari že od sedmega meseca naprej ne pasiram (sem pasirala s paličnim) več ničesar . Samo z vilico pretlačim pa je začela zelo lepo žvečit, pa tudi hitra je bila s tem. Meso ji narežem na čisto majhne kockice pa jih zelo lepo prečika. Je pa že vse, tudi solato. Samo svinjini se izogibam.
Moram it še do dragega malo, se mu ful malo posvečam, se grem malo pocrkljat
Lepo bodite