čim vidi fotoaparat ali kamero pride k meni stikat in mi ga vlečt iz rok...takrat pa itak noče nič povedat

, sej pri nas je običajno tudi tako. Se mi zdi, da se večina filmčkov zaključi z njenim prijemom objektiva

Včaasih rata. Pa itak, da ne vedno tisto kar bi najbolj rad
Placa pa ima kar nekaj za šibat, predvsem, ker še nimamo pohištva razen kuhinje Smo vseljeni od aprila. Če že res greva v gradnjo sva rekla, da potem pa leseno hišo ! In cenovna matematika naju je pripeljala na isto, če ne manj kot pri klasiki ... ok, tu se da še pa še za razpredat, faktorjev je malo morje.
Med porodniško sem bila ful v gradnji, forca ... če pomisliš, konec septembra so nam dostavili material z hišo.
Jaz sem se s supergicami nasrala junija. Kupila sem najprej sandalčke št. 19 in jih merila in potem sem zagledala še superge za 17 eur in se mi je zdelo fajn da jih ima za doma, za v pesek, slabše vreme itd... in sem jih vzela št. 20, ker so malopodložene in jih nisem merila .... ja vem, pametna buča. Ampak tisti dan sem Neci non-stop natikala čevlje na noge. Tako sem vedela, da je 19 super, za superge sem pa vzela malo večjo. In kaj .... superge so bile premajhne

Ja, tako so mi razložili pri cicibanu: asortima Prvi koraki imajo po novem malo večje številke kot so ostali čevlji, tako, so bile superge št. 20 manjše od sandalov št. 19.