IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Jaka pozdravi se
Flaska , To mogoče ni prav rota virus, enega bruhuhu virusa je povsod polno in stakneš ga že od daleč. Tudi mi smo ga imeli, pri neci je trajl eno noč bruhanja in še nekaj dni driske, vendar ne hude. Ca 2x na dan je kakala ampak čisto vodo. Bolj je zvilo mojga. Jaz sem imela en dan slabosti. POtem so fasali pri varuški, še prej pa je bila dolga pot preden je prišlo do nas ... ko domine.
HVALA VSEM ZA PIKEPOKEEE!!!!
Baje je bil to nek tak rotavirus, ki traja pribl. tri dni. Po enem dnevu driske pa nisi več kužen. Tko je rekla P in tudi osebna zdravnica. Baje da to zdaj ful razsaja in da je zelo kužno. Je treba kar pazit. Je pa treba dat to nekako iz sebe- eni bruhajo, drugi driskajo... Eni pa kar oboje. Prva dva dni je hudo, pol pa je počasi ok.
Mah, čudna stvar, sej vem. Samo, da je mimo. Jaka je bil včeraj super, tako da danes je že v varstvu. Od sobote do torka driska, včeraj pa vse vredu.

Sem tako vesela, da ne znam povedat
Še posebej zato, ker sem mislila, da se nam bo dolgo vleklo, pa se nam ne sme. Naslednjo sredo greva namreč na poročno potovanje

, pa fuuuul nočem odpovedat. Tako se veseliva, da je že kar hudo