writing-img

RE: situacija

clock-img

31.03.2008, 20:34

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Hvala, sam nisem. Bi bila. Aja kaj je skupnega? Cena.

clock-img

01.04.2008, 14:54

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

No, sam če si dal 5 let nazaj 1000 evrov za  npr. beljenje sten, se je pa to že malo amortiziralo, kaj ne? Razen, če beliš na 30 let.

clock-img

01.04.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

moja kolegica ima skoraj enak problem. 5 let skupaj, skupaj kupila stanovanje (vsak polovico zneska na kredit), skupaj ga opremila, pred 4 meseci pa šla narazen. on zahteva od nje polovico prodajne (ne nakupne) cene+polovico od opreme. ker ji drugače ne znese, se stanovanje prodaja, vsak bo dobil polovico, ona se seli domov v blok v mladinsko sobo, on pa že živi pri drugi punci.

stanovanje prodat za starga jurja, pa naj odnese polovico prodane vrednosti...šalim se, seveda...verjamem, da ni enostavno delit premoženja...

clock-img

01.04.2008, 15:24

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

moja kolegica ima skoraj enak problem. 5 let skupaj, skupaj kupila stanovanje (vsak polovico zneska na kredit), skupaj ga opremila, pred 4 meseci pa šla narazen. on zahteva od nje polovico prodajne (ne nakupne) cene+polovico od opreme. ker ji drugače ne znese, se stanovanje prodaja, vsak bo dobil polovico, ona se seli domov v blok v mladinsko sobo, on pa že živi pri drugi punci.

Zajedalec ušiviuser posted image  In una druga mu že vsa srečna pere, lika, pospravlja in kuha.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

03.04.2008, 10:45

clock-img

mimi81

pencil-img

65

Pravično je, da dobi svoj vložek (10.000), sodišča raje ne omenjam, ker se mi ne zdi potrebno, saj lahko vložek tudi fizično odnese (glede na to da gre za pohištvo, si ga lepo odmontira).

Poroka tukaj nima veze, saj bi bilo v primeru, da bi bila poročena, isto. Stroški so pa druga stvar, nima veze kdo je dal več ali kdo je koga preživljal tisti čas, če je on vložu 10.000, more to dobit nazaj, če si poštena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem