writing-img

RE: Kakšne znake vse imate danes ?

clock-img

01.07.2008, 11:49

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Seveda te sprejmemo in navijamo skupaj za čim več črtic.

Welcome...

clock-img

01.07.2008, 12:03

clock-img

sitka4

pencil-img

10

Hvala. Ravnokar sem opazila rahlo roza pikico na papirju, tako da bomo bili nove boje.
Sicer je čudno, ker ponavadi opazim najprej rjavkast izcedek, ampak bo že.
Verjetno me bo zadelo zvečer in bo spetuser posted image .

clock-img

01.07.2008, 12:05

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Sitka...mogoče ja pa to to user posted image . Roza pikica, ko bi morala biti M, ali prej je lahko znak za user posted image .

Sporoči, da se bomo veselile s tabo. Sicer pa bomo še vedno držale pesti...user posted image

clock-img

01.07.2008, 13:53

clock-img

sitka4

pencil-img

10

Seveda bom sporočila, ampak se mi zdi,da je za vgnezditveno prepozno.

Hvala za kanček upanja

clock-img

01.07.2008, 13:57

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Dokler se user posted image ne vlije, je še vedno upanje!!! Držim pestke da je nebouser posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

01.07.2008, 14:09

clock-img

sitka4

pencil-img

10

Dali in Pokica, ful vama hvala za vzpodbudo.
Verjetno sami vesta koliko take besede pomenijo v takih trenutkih.
Po vseh preizkavah in operaciji si res ne želim še ene, ki mi zdaj grozi če ne rata. Če zdaj ni to to, potem za dva meseca spet klomifen in nato histero.
Res bi si želela, da bi bilo to to, vendar sem bila v zadnjih treh letih vedno razočarana iz meseca v mesec bolj.

Hvala in želim vam res vsemuser posted image ,user posted image  in lepo user posted image .

clock-img

01.07.2008, 14:27

clock-img

annya

pencil-img

216

Pozdravljene!Ravnokar naredila test in je bil negativen...zdaj pa čakamo na menstro user posted image

clock-img

01.07.2008, 14:48

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Pozdravljene!Ravnokar naredila test in je bil negativen...zdaj pa čakamo na menstro user posted image

pa kaj ti menstruacija že dosti zamuja??? lahko da si imela samo bl pozno ovulacijo, pa zato ne pokaže...

clock-img

01.07.2008, 15:01

clock-img

Anonimen

vrtoglavica in zelo fantomska črtica... hmmmmmuser posted image

clock-img

01.07.2008, 15:07

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Majch!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pravim, da je črtica črtica.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Usedi se dol, globoko zadihaj in boš ugotovila da iam prav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

01.07.2008, 15:09

clock-img

Anonimen

hvala, aqua. Res boljš, da se vsedem. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 15:10

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Drugač te lahko še na hrbet vrže!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Čestitke še enkrat!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

01.07.2008, 15:36

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Navijam, da nebo tečkeuser posted image , verjetno je res kriva mal poznejša O in še test ni pozitiven takoj....počakaj še kak dan pa poskusi še naredit kak test in verjamem, da bo user posted image user posted image .
Dokler tečke ni...JE UPANJE!user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 09:55

clock-img

bambam

pencil-img

212

Pozdravljene vse skupaj!!
Jaz sem že mal sita tega user posted image , kar dan za dnem, celo 2x na dan. Ker  mam ciklus različen, je tud možen čas ovulacije daljši in tako sva bila intenzivna kot še nikoliuser posted image user posted image .
Upam, da se je kaj prijelouser posted image . Bi pa morala dobit obisk glih v času ko gremo na morje (a ni to kot zakletouser posted image )in me bo tam žrlo al bo al ne bo!

Bom kar dan prej ko gremo nardila test. Mogoče bo kaj pokazalouser posted image

Se tipkamo!!

clock-img

02.07.2008, 15:06

clock-img

Nitka

pencil-img

217

bambam, zakaj si pa kak test ne vzameš s sabo na morje?
ti se lahko vsaj pohvališ, da sta dosti user posted image , midva pa v času ovulacije
samo dvakrat, ker je bil prej in potem bolan user posted image ... in verjetno ne bo
ta mesec nič iz user posted image  (3.7. bi morala dobit user posted image ) ...user posted image user posted image user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

02.07.2008, 15:36

clock-img

tejč76

pencil-img

57

ej, Nitka, saj je samo enkrat dovolj, ne vem zakaj obupuješ. Dokler je ni, si še vedno lahko domišljaš, da si user posted image . Še en dan ti lahko držimo pesti.

clock-img

02.07.2008, 15:57

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Nitka, tako kot je rekla tejč76....pa če samo enkrat samkratuser posted image pa se je lahko prijelouser posted image . Tu ni da ni...ni vse tako črno belo...
Itak pa je šele danes 2.jul., ti jo pa jutri šele pričakuješ, kajne? Če je še jutri nebo, pa kr po testekauser posted image .
Pusti se presenetituser posted image .

clock-img

02.07.2008, 22:46

clock-img

bambam

pencil-img

212

V kampu je mal zoprno na tistih WC-jih čakatuser posted image , ko je že itak vrsta pred vratiuser posted image .
Mislim, da če se je kaj prijelo, bo itak pokazalo. Sem zasledila, da so punce zagledale + že pred predvideno M.
Vidim pa, da bo te dni kar napeto. Vas je kr neki v pričakovanju.
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2008, 21:51

clock-img

Tinko Polovinko iz M

pencil-img

40

Hallo,
jaz sem nova na forumu, vas pa spremljam ze 2 meseca user posted image ,
danes sta se mi pokazali user posted image user posted image in sem prestrasena kot se nikoli.
No, moji znaki: povecan izdecek, napihnjenost ze 2 tedna in nekaj
glivic: malo je srbelo in sploh se ne da odpraviti user posted image

LP

clock-img

04.07.2008, 22:47

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Tinko Polovinko iz M

Hallo,
jaz sem nova na forumu, vas pa spremljam ze 2 meseca user posted image ,
danes sta se mi pokazali user posted image user posted image in sem prestrasena kot se nikoli.
No, moji znaki: povecan izdecek, napihnjenost ze 2 tedna in nekaj
glivic: malo je srbelo in sploh se ne da odpraviti user posted image

LP

ČESTITKE ob user posted image  in zdravega bejbija ti želim!!! In seveda dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2008, 08:35

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Moji znaki pa so takšni. Do tečke še en dan. Na sredini ciklusa sem imela tri dni rjavkast izcedek. ( jaz si razlagam da je to bila ovulacijska krvavitev ). Včeraj na šihtu grem na wc in zagledam na spodnjicah za fižol velik rdeč madež. Haloo sem rekla a zdaj bo pa še prehitro prišla. Potem sem imela še malo rjavkastega izcedka. Danes ni še nič. Boli pa me v predelu ledvic. In seveda občutek v trebuhu da bo teta prišla. Upam da jo nebo,da sem včeraj imela vgnezditveno.

clock-img

05.07.2008, 08:50

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Do moje tečke še tudi en dan, sma na istemuser posted image . Ampak s to razliko, da sem jaz tako firbčna, da sem danes zjutraj naredla test CB in je pokazal itak -----
Mogoče bo prišla še user posted image  ali pa sem res prezgodaj delala test, upam, da to drugouser posted image .
Kajti nič ne kaže na M,...bolj že kaže na user posted image (včerajšnja slabost-večernauser posted image , utrujenost, ščipanje v jajčnikih).

Navijam, da nam uspeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2008, 12:46

clock-img

mng

pencil-img

49

Jaz bi morala danes dobituser posted image ...pa še nič ni. Pa tud noge me ne bolijo tako kot ponavadi pred user posted image . Mam pa že 3 dni nekam čudno napihnjen trebuh. Saj ga imam vedno pred M, ko tudi prsi, ampak tokrat je nekam čudno s trebuhom. Nisem črevesno napihnjena, ampak moj trebuh je samo napihnjen. Utrujena nisem, ampak ob vsej tej živčnosti samo mirna.

clock-img

05.07.2008, 13:04

clock-img

heln

pencil-img

47

Pozdravljene.

Tudi jaz sem nova, čeprav že nekaj tednov malo berem po forumih pa ne vem, a je bolje, da berem ali bi bilo bolje, da ne bi ... Pa sem se vseeno odločila, da se vam pridružim.
Danes mi user posted image  zamuja peti dan in tudi že peti dan imam samo šibek rjavkast izcedek - takšen kot prvi dan, preden se vlije user posted image . Zjutraj pa sem naredila že drugi test, a je negativen. Ful sem živčna, a mislite, da je še prezgodaj za test ali imam samo tako čudno user posted image  ta teden? Drugih posebnih znakov ni, malo boleče prsi in utrujenost ... Upam, da bo.

In seveda držim pesti tudi za vse vas!!!  

clock-img

05.07.2008, 16:25

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Pozdravljene.

Trebuh me nič več tako močno ne boli. Imela sem malo nežno rozastega izcedka. Utrujena sem full,zaspana. Mogoče pa kaj bo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem