writing-img

RE: a so vaši

clock-img

02.04.2008, 09:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mene ne sprašuje takih bedarij, ni najstnikuser posted image

No potem sem tudi jaz najstnik. Nazadnje včeraj zvečer sem svojemu postavila bedasto vprašanje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

02.04.2008, 10:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj to vprašanje je, za moje pojme, postavljeno bolj v hecu. Meni se tudi ne zdi tako otročje....

clock-img

02.04.2008, 10:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Aja, Tanikaa, tebi je opravičeno, ker moraš to vse nadoknanituser posted image .

clock-img

02.04.2008, 10:56

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Nič ni bilo moje vprašanje postavljeno v hecu!!!!!! Ja, nadoknaditi moram. user posted image user posted image user posted image

Samo meni res ni nič takega, če eden ali drugi vpraša, če se bo sexalo. V tem ne vidim nič groznega, nič otročjega, nič bedastega ... saj je moj mož in jaz njegova žena. In če si lahko poveva kako nama paše, ne vidim nobenega greha v tem, če eden ali drugi vpraša ali bo kaj sexa ali ne.

clock-img

02.04.2008, 11:00

clock-img

Anonimen

Pride domov nabasan in blekne a bo kej dns.....

No ja, še sreča da smo si različni. Men se ne da s pijanimi ljudmi ukvarjat, kaj šele seksat.

clock-img

02.04.2008, 11:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

No ja, še sreča da smo si različni. Men se ne da s pijanimi ljudmi ukvarjat, kaj šele seksat.

Karin zdaj razumem. user posted image  blond pač. Ja v tem primeru pa mi moj nič ne reče, ker edino kar vidi je tuš in postelja. user posted image

clock-img

02.04.2008, 11:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Karin zdaj razumem. user posted image  blond pač. Ja v tem primeru pa mi moj nič ne reče, ker edino kar vidi je tuš in postelja. user posted image

Moj pa vidi sam pojstlo, jst pa tulim tušuser posted image

clock-img

02.04.2008, 11:33

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Moj pa vidi sam pojstlo, jst pa tulim tušuser posted image

Saj ni nobene panike, če se ne stušira. Saj zjutraj se tudi lahko. user posted image  Mi je pa ful smešen, ko se tušira. Traja in traja in traja. Da o umivanju zob sploh ne govorim. user posted image user posted image user posted image  Tri ure pa še malo zraven.

clock-img

02.04.2008, 13:01

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nič ni bilo moje vprašanje postavljeno v hecu!!!!!! Ja, nadoknaditi moram. user posted image user posted image user posted image

Pa ne tvoje, od deje27, se vidi, da si zaslepljena od seksauser posted image .

clock-img

02.04.2008, 13:06

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pa ne tvoje, od deje27, se vidi, da si zaslepljena od seksauser posted image .

Zaslepljena si ti, čeprav ne vem od česauser posted image user posted image user posted image  V prvem stavku sem odgovorila deji, v drugem pa tebi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 13:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

Od pomanjkanjauser posted image user posted image user posted image .

Ja, če je pa nabasan, pa tudi jaz nimam užitka karkoli počet z njim, se rajši sama umaknem, pol pa on itak tik tak zaspi pred TV.

clock-img

02.04.2008, 14:36

clock-img

deja27

pencil-img

494

mal pod gasom,ne pa nabasan,je pa mejčn razike no,dva pirčka al pa 10-to sem mislila,če ne štekaš.

clock-img

02.04.2008, 14:48

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: deja27

če ne štekaš.

Hm, šteker je hin. user posted image

clock-img

02.04.2008, 14:52

clock-img

Anonimen

mal pod gasom,ne pa nabasan,je pa mejčn razike no,dva pirčka al pa 10-to sem mislila,če ne štekaš.

Štekam, štekamuser posted image

Jst tebe ful rada razburjamuser posted image

clock-img

02.04.2008, 16:49

clock-img

Katey

pencil-img

913

A pol je pr vas tko, da ko se ga desc napije je tiha maša naslednji danuser posted image user posted image ?

clock-img

02.04.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

A pol je pr vas tko, da ko se ga desc napije je tiha maša naslednji danuser posted image user posted image ?

Ne ni tiha maša. Navsezgodaj vstanem, spustim mačke v spalnico če so zunej, sesam pod pojstlo, stroj zalaufam da centrifuga nori, muzko nažigam pa prah brišem, taščo povabm na kafe....pol k pa revež ves povožen prpleza iz pojstle ga pa začudeno gledam pa vprašam: lubi kaj si že pokonc al kaj?user posted image  

clock-img

03.04.2008, 06:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

Štekam, štekamuser posted image

Jst tebe ful rada razburjamuser posted image

No, pa da je mogoče še ne vzburjašuser posted image user posted image .

clock-img

03.04.2008, 18:47

clock-img

Darja*

pencil-img

251

halo,

mene tud moj včasih vpraša,..a bo dans kej,..a? pa mi je tak cartig,...pa tud jaz ga včasih mal pohecam,..a lubek,.nocoj pa bo akcija,..do se bodo šipe trsle,...user posted image user posted image

clock-img

04.04.2008, 08:17

clock-img

deja27

pencil-img

494

user posted image user posted image ,prav fletn se je mejčn tko hecat.

clock-img

04.04.2008, 11:04

clock-img

Katey

pencil-img

913

Ne ni tiha maša. Navsezgodaj vstanem, spustim mačke v spalnico če so zunej, sesam pod pojstlo, stroj zalaufam da centrifuga nori, muzko nažigam pa prah brišem, taščo povabm na kafe....pol k pa revež ves povožen prpleza iz pojstle ga pa začudeno gledam pa vprašam: lubi kaj si že pokonc al kaj?

user posted image user posted image user posted image  to te je vesel ko vstaneuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

04.04.2008, 11:06

clock-img

Anonimen

Ne ni tiha maša. Navsezgodaj vstanem, spustim mačke v spalnico če so zunej, sesam pod pojstlo, stroj zalaufam da centrifuga nori, muzko nažigam pa prah brišem, taščo povabm na kafe....pol k pa revež ves povožen prpleza iz pojstle ga pa začudeno gledam pa vprašam: lubi kaj si že pokonc al kaj?

user posted image user posted image user posted image  to te je vesel ko vstaneuser posted image user posted image user posted image .

Itakuser posted image

clock-img

04.04.2008, 11:11

clock-img

Katey

pencil-img

913

To si ga pa pol res dobr 'zdresirala', pa najbrž ima še slabo vest.user posted image user posted image

clock-img

04.04.2008, 11:13

clock-img

Anonimen

To si ga pa pol res dobr 'zdresirala', pa najbrž ima še slabo vest.user posted image user posted image

Ja itak, sploh če je njegova mami pr nama na kafetu pa z glavo zmajuje k ga viduser posted image

clock-img

04.04.2008, 11:16

clock-img

Katey

pencil-img

913

user posted image user posted image  aja pol mama res pride na kofeuser posted image user posted image ?
Dober recept, če bo pr nas kdaj tkouser posted image user posted image .

clock-img

04.04.2008, 11:38

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  aja pol mama res pride na kofeuser posted image user posted image ?
Dober recept, če bo pr nas kdaj tkouser posted image user posted image .

Pride 3xletno......user posted image
Ne, sej moj ful redko pije.

Ma ne, sej to sm sam enkrat nardila, pa sm mela pol jst slabo vest, se mi je revež smiluuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem