writing-img

RE: Za nas (303.nadaljevanje)

clock-img

20.05.2008, 19:13

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

MucaMaca,user posted image  za službo!!!!

Anitka, saj bo, zdaj zdaj boš cartalauser posted image !!!

clock-img

20.05.2008, 20:12

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Goya, pri nas sta Blaž in Tim imela zlatenico, oba sta bila pod lučko. Pa je bilo potem vse OK.
Mucamaca!user posted image  za službo.
LP

lana38

clock-img

20.05.2008, 22:45

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

čer,

Goya, kako si? kako ti lavfa?Upam,da imaš kakšno pomoč! Pa upam,da bo z Tajem v redu!user posted image
MucaMaca, čestitke za službo!user posted image
Anitka, sej imaš še čas...morda boš celo kasneje, recimo na 30 ko bosta moji punci pol leta stari!

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

22.05.2008, 10:05

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Kar laufa. Proti večeru znata ratati tečna, česar nismo vajeni. Lina je bila tako pridna user posted image . Ampak sej ju ukrotimo. Čeprav sta tako dogovorjena, da se vedno začneta skupaj buniti user posted image . Evo, Ema mi bo lih blazino pripeljala, pa da vidim, če bo šlo kaj lažje tako. No, pa včeraj dopoldne mi je celo ratalo 3 ure si fraj vzet in k frizerju it. Sem bila res potrebna sveže barve.

Drugače Taj je še vedno ful rumen. V porodnišnici je bil skupaj 52 ur pod lučko v 3 rundah. Kar precej. Bomo videli v ponedeljek, kaj bojo rekli. Upam, da bo izzvenelo do takrat.

LP

clock-img

22.05.2008, 12:53

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Evo blazina dostavljena, če rabiš navodila, mislim, da so na strani od rika123. Drugače se pa Goyi sploh ne vidi, da je pred 14 dnevi rodila, kaj šele dvojčke. Mam jaz po 18 mesecih od poroda večji trebuh (pa tudi viška kg precej več kot ona), super zgleda. 

clock-img

22.05.2008, 20:17

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Oj punce. user posted image
Se vam samo toliko javim, da povem, da mi je GOYA dobro segrela posteljo v Postojnski porodnišnici user posted image user posted image user posted image . Že cel teden jo sedaj grejem jaz in mi čisto nič ne manjka. user posted image

clock-img

22.05.2008, 20:40

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj!
Sayuri
drži se in pridno grej posteljo naprej.user posted image

GoYa naj vam blazina dobro služi.

S.d. saj ne da mi ne bi bil 30. v mesecu všeč, amapk jaz bi šla že preeeeeeeeeeeej rodituser posted image user posted image user posted image user posted image Današnji CTG ni pokazal še nobene večje akcije, zato grem na CTG spet v torek, 27.5., če me kaj prej ne prehiti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

23.05.2008, 08:54

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Anitka, ko sem bila jaz na zadnjem CTG je G rekel, da še cel teden sigurno ne bom rodila. Pa me je 5. dan po CTG prav zgrabilo. Nikoli ne veš, kdaj se user posted image  odloči in pride med nas.user posted image
LP

lana38

clock-img

23.05.2008, 17:31

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

živ,

anitka, sej vem da bi rada stisnila otroka k sebi, ampak ko bo bo!
upam,da ti ne zvonijo tel. preveč, ker je kar nadležno ko te vsi sprašujejo, če se že kaj dogaja!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

23.05.2008, 20:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla punce,

vidim, da se kar dogaja tukaj... GoYa veselo pestva, lana38 tudi... Anitka se pripravlja... Mucamaca je dobila službo user posted image ... in vsem ostalim tudi lep pozdravček user posted image .

Jaz se pobiram spet skupaj. Po skoraj dveh tednih se mi je končno ustavila krvavitev... in kot ponavadi, se po neuspehu malo umaknem od RR... in poskušam na bolečine in vse skupaj čimprej pozabit...

Po splavu v zimskem času sem se vrgla v bordanje na snegu..., po zdajšnjem neuspehu pa sva se totalno vrgla v tenis - tako zdaj vsak dan veselo švicava in se podiva za žogico user posted image .

Berem tudi eno dobro knjigo - noja... ne vem, če je glih dobra. Naslov je: Noge gor, pa bo. Tematika je znana... čeprav mislim, da bi bila moja zgodovina še daljša in še bolj peklenska... in zaenkrat še brez lučke na koncu tunela. Ampak nismo še rekli zadnje besede, čeprav se zaenkrat z mojim še pregovarjava in pogovarjava o tem, če bova še šla v 5. postopek... noja, bomo videli, kako bo v jeseni...

Lep vikend punce!

user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 23.5.2008 20:03:04 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

23.05.2008, 22:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pika74 user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 22:33

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O Pia37 user posted image
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

24.05.2008, 09:45

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Pia73

Pika74 user posted image user posted image user posted image

drži se!!

clock-img

24.05.2008, 11:50

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ojla,

blazine še nisem uspela sprobati user posted image . Ja, zdaj se pa mulca en za drugim zbujata za jest user posted image . No, bo še veliko prilik.

Sayuri, naj ti  moja postelja prinese srečo kot je meni. Jaz sem jo grela skoraj dva meseca. Zna biti, da boš tudi ti postala inventar tam user posted image . Sem že Barbari (bivši cimri) rekla, da če bo v ponedeljek kaj časa, pridem pokukat. Se spomniš, ko sem rekla, da si bila prva oseba, na katero sem pomislila, ko sem dobila Barabaro za cimro, ti. No, pa si res prišla v 11-ko user posted image . Tam te bojo lepo pazili. So večinoma vsi prijazni.

Anitka, saj bo. Še čisto mičkeno. Mogoče celo danes user posted image .

Pika74, tudi tebi bo posijala lučka na koncu tunela. Eni morajo na žalost zelo dolgo čakati user posted image . Ti se kar prepusti tenisu za nekaj časa.

No, mi smo pa bili včeraj prvič zunaj user posted image . Bom dala kako slikco gor. Geslo bo: Alja&Taj
Drugače pa moram pohvaliti Taja, da je prespal celo noč. Od 22.30 do 5.30 (včeraj se je eno urco prej zbudil). Alja se pa vmes še 1x zbudi okoli 2h, ampak gre tudi kako urico prej spat. V bistvu gresta oba spat med 21h in 21.30, ampak Taja okoli 22h primejo krčki in začne tuliti user posted image
No, če bojo noči take (brez teh krčkov), bo čisto v redu. Bomo videli. Ne smem hvaliti dneva pred nočjo, a ne user posted image .

clock-img

24.05.2008, 22:46

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Goya user posted image  kako sta cortiš tvoja princeska in princ user posted image  user posted image  user posted image
Pa kakšen fensi baby avto user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.05.2008, 21:07

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Punce, ste videle? Anitka je postala mamica korenjaku Galu!

Čestitke še tukaj in dobrodošla v najlepšem klubu, klubu mamic draga Anitkauser posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.05.2008, 21:24

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz se tudi tukaj pridružujem čestitkam za našo Anitko! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2008, 21:26

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

GoYa, jaz bi tudi prosila za geslo, da vidim vaša dva user posted image user posted image

Hvala!

clock-img

25.05.2008, 22:48

clock-img

Anonimen

Čestitke, Anitka! user posted image user posted image user posted image user posted image Pridno se cartajte... user posted image

Pia73, GoYa je geslo zapisala v svojem prispevku zgoraj. user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 07:39

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Anitka,user posted image user posted image user posted image  in iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka Gala.Želim vam veliko prespanih noči in cartanja.Čestitke tudi novopečemu atiju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

26.05.2008, 08:24

clock-img

GITA14

pencil-img

443

Anitka user posted image  čestitke za Gala. 

clock-img

26.05.2008, 09:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Anitka čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 09:18

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Anitka čestitke, super user posted image user posted image user posted image user posted image

Goya kako ste pa vi lepi....user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 13:10

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Anitka, čestitke za fantiča user posted image user posted image user posted image . Lep datum - dan mladosti user posted image .

Pia73, geslo je Alja&Taj user posted image .

No, mi pa smo bili danes na kontroli. Bilirubin je ok. Taj je pač rumenko, ker je tudi oči bolj rumen user posted image . Ob odhodu v vojsko so mu odkrili nekega "žilberna" (to je zdaj piši kao što govoriš). V bistvu ima povišan bilirubin, tudi pri teh letih. Jutri pa moram poklicati še za izvide preiskav za jetra.

Drugače pa sem šla pokukat še v svojo bivšo rezidenco v porodnišnici, kjer mojo posteljo greje Sayuri. Je prav fletna punca user posted image . Edino škoda, ker bo morala najlepši del leta preležati zaprta v sobi. No, bomo pršli mi3 še kaj kako podoknico zapeti.

clock-img

26.05.2008, 13:57

clock-img

tia

pencil-img

969

Anitka še tukaj ČESTITKE!

Goya kako sta cartana tvoja sončka.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem