writing-img

RE: Za nas (303.nadaljevanje)

clock-img

19.09.2008, 14:32

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Hvala, sulfinija,

sem že nazaj, še nove papirje si vse priskrbim, in pri M že lahko začnem z novim postopkom- bomo videli,kako bo šlo, morda še ta mesecuser posted image

clock-img

19.09.2008, 16:37

clock-img

koala

pencil-img

5539

Neža seveda se te spomnim, jaz zelo pogosto mislim nate.
Sem vesela da si tako daleč prigurala, ko se pa princeska odloči da vaju spozna, pa naj bo hitro in čim manj boleče.

Ko smo že pri porodih...........

Naša Tia že carta svojega drugega sončka, je pravi korenjak.
user posted image mami in ati, user posted image mala velika Leni in seveda user posted image  Maj!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

19.09.2008, 17:38

clock-img

lana38

pencil-img

6327

tia!user posted image user posted image user posted image
Čestitam.
LP

lana38

clock-img

19.09.2008, 18:11

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tia user posted image user posted image user posted image ,bravo za malega korenjaka.Družinici iz srca čestitke.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.09.2008, 19:39

clock-img

pika74

pencil-img

6782

tia še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

19.09.2008, 20:39

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

O vauv kako je šlo to hitr user posted image  Tia iskrene čestitke in veselo certanje!

clock-img

19.09.2008, 20:59

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Neža81, lepo te je spet brati user posted image . In zelo daleč si prilezla user posted image user posted image user posted image . Še malo pa boš res cartala svojo malo princesko. Boš videla, kako lepo je touser posted image . Ni besed za opisat.

Tia, čestitke za novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

20.09.2008, 14:43

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Tia,
čestitke!!

clock-img

20.09.2008, 18:33

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Hvala, sulfinija,

sem že nazaj, še nove papirje si vse priskrbim, in pri M že lahko začnem z novim postopkom- bomo videli,kako bo šlo, morda še ta mesecuser posted image

citrončica zdej pa ima da rata!!!!

clock-img

22.09.2008, 13:06

clock-img

neni

pencil-img

577

Najprej čestitke Tii za malega člana družine. Upam, da bo veselo rastel in razveseljeval mamico in očija. user posted image

Mi smo začeli, sedaj sem na Dipherelinu in čakam na M. Spet bom imela 4 doze Menopurja. Me je kar mal strah tele konjske (ma kaj konjske, slonje doze). Ampak očitno samo to deluje.

Pika, kako ti? Po mojih izračunih zdej neseš jajca. M je pa že mimo? Je res? Kako se počutiš?

Drgač pa jaz nisem ravno najbolje, smo imeli eno hudo smrt v družini in smo vsi še v šoku. Upam, da bom kmalu lahko spet spala vsaj kolikor mali pusti, pa da vse to ne vpliva slabo na postopek, še dobro, da je zdaj na začetku.

Lep dan, se beremo.
Neni

clock-img

22.09.2008, 15:09

clock-img

koala

pencil-img

5539

user posted image neni iskreno sožalje. Upam da se kamlu pomiriš. Za postopek pa že stiiiiskam pesti.

Nisem vedela

clock-img

24.09.2008, 12:29

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image neni iskreno sožalje. Upam da se kamlu pomiriš. Za postopek pa že stiiiiskam pesti.

Se podpišem pod tole. Neniuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

24.09.2008, 12:30

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Tia in Maj še tukaj vama zaželim vse lepo.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

26.09.2008, 20:52

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ojoj, ojoj, na drugo stran smo padle user posted image .

neni, a se že špikaš?

pika74, kakšno pa je pri tebi stanje?

< Sporočilo je popravil GoYa -- 26.9.2008 20:53:02 >

clock-img

26.09.2008, 21:23

clock-img

pika74

pencil-img

6782

neni žal mi je user posted image ....

jaz se pridno špikam... še malo, pa bo punkcija... računam da bo to v torek ali sredo drug teden.

sem šla glih dons po en kup knjig v knjižnico, da bom brala te 3 tedne user posted image . bom enkrat za spremembo kar do testa doma - komi čakam user posted image .

lp vsem skupaj

clock-img

27.09.2008, 13:39

clock-img

tia

pencil-img

969

Hvala vsem za čestitke,se oglasim ko bom bolj pri močeh, namreč Leni je bolna in je doma pa ne morem vsega ,je zelo sitna sedaj.

Bodite v cvetju.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

27.09.2008, 15:52

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

TIA, iskrene čestitke tudi od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 16:16

clock-img

koala

pencil-img

5539

Tia, pozdravite se!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

clock-img

29.09.2008, 09:28

clock-img

neni

pencil-img

577

čau!
Ja se že špikam. V sredo imam 8. dan in prvi UZ. Nekih znakov nimam, malo me špika. Ampak saj tudi nimam časa zanje. Kako je vse drugače kot pred sinkotom. Včasih se bojim, da bom pozabila dat inekcijo, ko dnevi tako bežijo, pa prejšnji teden sem skor prespala Reškota. Je mali glumu celo noč, ko je ura zvonila, pa sem jo ugasnila in zamižala. Sem letela 150 km/h v Ljubljano, sem celo uro prespala. user posted image user posted image
Mogoče nas bo pa user posted image  vseeno presenetu. No ja, na punkcijo bom vseeno morala ti, ne bo šlo brez.

Pikca, držim pesti jutri, da bo hitro in kar nekaj dobrih jajčec. Pa pametno je, da ostaneš doma. Se bomo kaj slišale med čakanjem.

Lep dan, danes bo sonček.

Neni

clock-img

29.09.2008, 10:48

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Pika, uspešno punkcijo v torek ali sredo user posted image .

Neni, ti si tudi že daleč user posted image .

Pa Kalina danes začne user posted image .

Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.09.2008, 10:53

clock-img

neni

pencil-img

577

Goya, vsi morate držat pesti!
Tolk pestk kot je pri vas, glih tolk jih rabim.
Sem pa zdej mal razmišljala, da mi je slabo in mi nekaj poka po trebuhu (luka spi, pa mam čas). Sej se bo kmal zbudu, v sredo pa bomo vidli, če bo ata Reš zadovoljen.

Smo dobili odločbo z občine za plačilo vrtca, pa sem poklicala, da je preveč, pa so rekli, da naj pridem tja. Mogoče mi bodo dali popust.user posted image  

Drži se!

lp neni

clock-img

29.09.2008, 10:54

clock-img

neni

pencil-img

577

Kalina, navijam zate, sam tebi bo itak spet v prvo uspelo.
Pa naj ti, men bo pa ta 6-ič.user posted image

lpn

clock-img

29.09.2008, 11:13

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Neni, po moje ti mal v glavi poka user posted image user posted image . Maš res preveč časa za razmišljat.

tudi mi smo dobili odločbo in bom plačevala 10 % več kot sem si zračunala. To pa zato, ker sem si narobe zračunala user posted image . Sem vzela za osnovo dohodke zmanjšane za prispevke, namesto celotnih dohodkov. No ja, bomo že preživeli. Če pogledam, da bojo drugo leto trije v vrtcu za to ceno, bo prov fajn. 

clock-img

29.09.2008, 13:34

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Evo me nazaj iz PO, ma sm obolela, cakala od 9.30 do 12.30 za prvo spiko in zdravila, da sploh ne govorim o tem, da mi je sla M cez sred hodnikauser posted image No ja sm prezivela. Zdej pa drzte pesti, da ne pride do HS.

neni jaz drzim pesti za vse nas, itak bo ratalo, ker morauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

29.09.2008, 14:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

Kalina stiskava pestke.

Nisem vedela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem