writing-img

RE: Za nas (303.nadaljevanje)

clock-img

25.09.2009, 17:22

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pika74...naj te ne bo strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TESTEK TESTEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je bila belina do sedaj, bo tudi naslednjih 8 mescevuser posted image
kr korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

25.09.2009, 18:04

clock-img

Anonimen

Pika74, upam, da si se opogumila in da že imaš velik nasmešek na obrazu! Če pa še ne danes, pa jutri zagotovo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 18:12

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Pomoje bom v lekarni 5 min preden jo zaprejo user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

25.09.2009, 18:25

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

pa upam, da ga ne boš kar tam naredila, da zdržiš do doma user posted image user posted image user posted image ,
joj, kako stiskam pesti!!!!

clock-img

25.09.2009, 18:27

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

Dajmo, pika naredi že testek !! user posted image user posted image user posted image
Ps: če je tebi uspelo, pol je upanje še zame!!( 11 let sami, po 3 SS, 6 postopkov) user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

25.09.2009, 19:00

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Samo da ne prideš 5 minut po tem ko jo zaprejo user posted image user posted image user posted image

Kdaj je test, ju3 ob 6h zjutraj user posted image Vprašam zato, da vem kdaj moram vstat user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.09.2009, 20:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pika, totalno te štekam, da te je strah naredit test, totalno. Ampak...go go gouser posted image user posted image user posted image ! Zjutraj bomo vse tule visele in čakale.

clock-img

25.09.2009, 21:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pika, vzemi si čas in ko boš pripravljena, naredi test. To je tvoj trenutek. Ne hiti zaradi nas, posveti se sebi. Časa imaš malo manj kot 9 mesecev, tako, da se ne mudi. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

25.09.2009, 21:07

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pika74 draga moja!

Če so do sedaj bele hlačke veš, da bodo še naprej! Da bog da da bo vse v redu, pa itak bo.

Sem res zelo, zelo, zelo vesela zate. Vem ,da ti sedaj že veš, da si noseča, če si ali pa nisi naredila CB, in da je strah kaj še bo ampak glavo gor in me bomo ob tebi!  Tokrat bo vse ok, boš videla!

Lep vikend ob gledanju pozitivnega CB vama želim!

Ja, ja,...

clock-img

25.09.2009, 21:09

clock-img

Anonimen

Pika74, želim ti en veliiiik plusek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 00:14

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Bety11 iskrene čestitke ob tako dolgo pričakovanem in tako zelo željenem rojstvu tvojega sinčka Damjana. Bravo zmagala si, prišla si do svojega cilja.
Občudujem tvoje upanje, tvojo moč in pogum.
Uživajte maksimalno ob novem družinskem članu.

Pika74 maksimalno držim pesti za user posted image .

clock-img

26.09.2009, 03:16

clock-img

pika74

pencil-img

6782

En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

clock-img

26.09.2009, 07:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

O Pikica moja draga...tako zelo mi je žaluser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 07:41

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

user posted image user posted image ne morem verjeti. Nebi ti rada dajala lažnega upanja, ampak dokler ni user posted image ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 08:09

clock-img

Anonimen

Tudi meni ni nič jasno. user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 09:00

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

26.09.2009, 09:16

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pika74 moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjeti. Glede na to, da je pri tebi vedno po postopkih M prišla že par dni prej, sploh ne morem verjeti,... Tudi jaz ti ne želim dati lažnega upanja a vseeno čist majčken ga pa še je,..... user posted image user posted image user posted image

Naj gre vse k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

clock-img

26.09.2009, 10:38

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

Dej pojdi v ponedeljek še na krvnega, boš vidla, do bo beta pozitivna!! Ti pošiljam user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

26.09.2009, 13:03

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Pika jojaaaaaaaaa user posted image ........morda pa le.....jaz bom kar še naprej držala pesti......

clock-img

26.09.2009, 13:04

clock-img

Anonimen

Še je upanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti.

clock-img

27.09.2009, 16:55

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Pika jojaaaaaaaaa user posted image ........morda pa le.....jaz bom kar še naprej držala pesti......

jaz tudi ne verjamem,
ker še vedno stiskam pesti in navijam.....

clock-img

27.09.2009, 18:52

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pika, še vedno stiskam pesti zate. user posted image So hlačke še bele? Oglasi se kaj, da slišimo, kako si. user posted image

clock-img

27.09.2009, 20:20

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla punce.

Hvala vsem... ampak če ni, pol ni. Pomoje mi je tokrat estrofem vzdrževal belino. user posted image  pričakujem v naslednjih dneh.

Tokrat smo bili zelo blizu. Imam pa še dva jokerčka v igri, zato mi je tokrat malo lažje. Po njiju gremo takoj... z estrofemom pa tokrat začnem že na 2. dan M.

Nosečke pejte rodit user posted image ...dolenjka... alo user posted image  user posted image .

Lp in lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.9.2009 20:21:19 >

clock-img

27.09.2009, 21:59

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Pika74, žal mi jeuser posted image !

clock-img

27.09.2009, 22:32

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ojla punce.

Hvala vsem... ampak če ni, pol ni. Pomoje mi je tokrat estrofem vzdrževal belino. user posted image  pričakujem v naslednjih dneh.

Tokrat smo bili zelo blizu. Imam pa še dva jokerčka v igri, zato mi je tokrat malo lažje. Po njiju gremo takoj... z estrofemom pa tokrat začnem že na 2. dan M.

Nosečke pejte rodit user posted image ...dolenjka... alo user posted image user posted image .

Lp in lep večer še naprej.

A lahko ju3, ker danes se mi ne da več od doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj imam CTG in pregled, pol bomo pa vidl, je reku slep. Se mi pa vseeno zdi, da se bom ju3 še pofočkala na RR user posted image

Pikica, vesela sem, da nisi preveč razočarana in že ready za nov boj, ampak morda pa je vseeno ratalo.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem