jutro punce,
danes pa niste kaj dost zgovorne
Prvo opravičilo za srečko in trnjulčico- nisem vaju nalašč pustila sred debate in kar brez pozdrava mrknila...spet me je ven vrgel in ob pol noči res ni blo na mestu hodt k tastu in resetirat rutar
Pa glih o romantiki sta začelim, jao jao jaz sem tud nepobolšljiv romantik.
Krista, upam da je z Nadjo oK in da je padec brez posledic. Ti pa verjamem, da si se ful ustrašla, ampak ne očitaj si preveč...vsakemur se lahko zgodi in se marsikomu tudi že je....sej vem, da je tole tolažba za en klinc, pa vseen...
Barby, dobr opravta z Lio
Jutri, men še vedno ni uspelo priklicat ZD, da bi poskusla prenaročit UZ kolkov bolj na jutranjo uro. Še bom poskušala, upam da mi uspe, drugač naju pa žal ne bo
Brina ima pa zdej eno čudno obdobje ponoči- zaspi še vedno on 20.30 pa zbuja ob 1h in 4h, ampak noče kaj dost jest. Samo iz posteljce jo vzamem, jo hočem priklopit, se odmakne, jo položim nazaj in zaspi. Noče pa zaspat nazaj, ne da bi jo ven vzela. Pa sej mi ni težko (tko se mi vsaj pusti pocrkljat
), ampak bi obe imeli več od tega, če bi vsaj jedla al pa da se sploh ne bi zbudila.
Upam, da tud njo samo luna daje
Zdele sem jo položila zraven mene na sedežno in medtem ko klofam post je zaspančkala....joj je ko angelček
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....