Moje2 fanta spita, jaz imam cel kup neopravljenih gospodinjskih del, ampak se mi kratko malo fučka...
Je zadnje dni tako pestro, da vse leti mimo mene... za RR niti nimam časa, če pa že, mi pa ne uspe pokomentirat, pol pa kaj pozabim, pa me kar peče vest, če komu kukr ne "odgovorim"... bi rada, pa ne znese, pozabim itd., tko da ne mislit, da sem flegma...
Posadka, na fotki sta prov luštkana in nisem si mislila, da se lahko s štorkljo podaš kar na dvourno turo, tko da samo
zate!
Sinska, sling bi pa tudi jaz sprobala, ker se naš mali skoraj da noče več vozit v vozičku... Mogoče mu je v košari dolgčas (ne vem, a sva še edina, k vztrajava - ampak moj je, dokler ven ne pobegne, kar obsojen na košaro
, ne saj če bo res kriza, pa dobi frajer športni del).
Parni čistilec: tudi mene zanima, kako je s čiščenjem parketa? Baje da za parket ni najboljši, ker ga uničuje...
Igralni prostor: moj škratek je večkrat kratek čas v svoji posteljici (takrat ima nad posteljico par igrač - najbolj pa obrajta dve ribi in raka obešene na stvarcah, ki lepo zvončkljajo, ko se jih dotika), kjer pa zdrži le malo časa. Ponavadi se igrava na peni (barvne puzzle) in včasih malo poležava na najini postelji (kjer pa zdaj ni fajn, ker se težko zadrži na rokah, saj se vodna postelja "udira"). Sem pa na začetku fuuul komplicirala, da je bila res povsod pod njim čista plenička, zdaj pa itak vse zvleče in si da v usta kar mu pač pride pod roko in se niti ne sekiram preveč... danes sem opazila, da ima na jeziku skladovnico raznih nitk in podobnih "svinjarij", ampak me to ne boli preveč. Tudi tistih nekaj pasjih dlak, ki se kar pogosto (beri: škrat je bolj živahen in zahteven, mami manj sesa in se raje posveča njemu) znajdejo na njem, kar spregledam in zaenkrat smo vsi zadovoljni
. Najbolj pa uživa, če lahko leti po zraku (beri: mami ali oči utrjuje bicepse).
Patent od nogavičk: ne vem, kako to mislite, da jih spodvihate - tako kot so H&M-ove prepognjene, ko jih kupiš (3pack)? Se mi zdi, da le še bolj zateguje, ker je več blaga . Številko pa jaz kupujem že 19-21. Čeveljčkov ali kakšnih togih copatk še ne bomo prakticirali, ker je baje fajn, da je noga čim bolj neomejena čim dalj časa. Po moje so kakšni tako copatki kot so npr. Robeez, ki so mehki, še najbolj fajn. Pozimi samo štumfki najbrž ne bodo dovolj. No, o zimski garderobi bodo pa ta izkušene še kakšno rekle malce kasneje. Tale jesen je precej čudna - ju3 se baje obeta 30 stopinj .
Srečanje: mi2 najbrž prideva (lahko pa tudi ne - mi je kar nerodno, ker sem že ene parkrat zaJ, ampak je tako naneslo in ker vem, da se nekdo ne bo znašel kar sam, mislim, da ni take krize).
Plavanje: jaz bom hodila z eno ali drugo prijateljico (če niso njuni termini že zasedeni, ker vsak dan pozabim poklicat.), in sicer na DIF, ker so mi rekli, da je tam voda sigurno neoporečna.
O kakšni poporodni vadbi pa jaz sploh ne razmišljam, ker moram rečt, da mi nič kaj preveč ne manjka. Pogrešam edino hribe, ampak že čez par mesecev pride na vrsto tudi to. Sploh pa sem ugotovila, da je tudi vozičkanje čist fejst, edino smotano je, če malemu ne sede, ker ga pa težko nosim in zraven še porivam voziček. Zdaj grem večkrat kar peš do Tivolija - rabiva le 15 minut... zadnjič smo celo še rinili na Grad - ta je sicer kruta...
Ne vem, če se vam že povedala veselo novico - spomladi postanem teta
. Smo bili vsi paf, da je kaj. Moj brat je čist fejst fant, ampak mu še na polno dogaja in zelo rad pogleda za kakšno kiklo več kot manj, če pa že ne, se pa same od sebe limajo nanj kot nore, tko da je bil to precej presenetljiv korak. Sem pa ful vesela in upam, da bo to zanj končno prava življenjska pot, tista, ki vodi k srečnemu življenju ter ful fino, da bo imel škratek sestrično oz. bratranca svojih let - jaz se spomnim, da sva se z mojim bratrancem (isti letnik) prov veselo družila in ušpičila marsikatero vragolijo. Znanka pa dobi trojčke!!!!... pazi to, partner je precej starejši od nje in ima že od prej dva odrasla otroka in in bil preveč zainteresiran za še kakšnega, pa ga je končno pregovorila in glej ga zlomka, ga je Bog štrafnil
.