Dober dan dekleta!
Danes ste pa pridne s pisanjem... pa en kup zanimivega pisanja...
Moji so danes odrinili od doma brez naju s Tomažem, tako da sva kar hitro zlezla nazaj v posteljo. Danes celo tudi jaz. Ne vem kaj mi je bilo, da sem v roke potegnil sudoku...sem mislila, da me bo uspaval...pa me je razjezil in sem bila trmasta in hotela prit do konca???!!! Vmes sem Tomaža 3x uspavala nazaj... No, pa sva naklofala 2 urici...on spanca, jaz pa lenarjenja.
Kaj vse sem hotela pokomentirat...
Diete, apetit... jaz sem imela vedno po porodu večji apetit, pa se mi je zdelo, da sem vse tudi porabila... tokrat pa nič ne gre dol...pa kar je še huje...apetit je grozen...še ponoči stičem po hladilniku...pa čokolade in podobne zgage... Saj nisem predebela, samo tiste migajoče obloge me motijo :-)))) Sem že vse sorte pomislila... ne vem, če ne bi šla po Clearblue, hehe. Saj ne, da bi izrecno hotela hujšat, samo na živce mi že gre, da ko rpidem k mami na obisk, najprej škatlo s šipkoti spraznim...potem že kaj drugega najdem...ko sem doma, četudi se kuha kosilo, še prej kakšno banano vase vržem... No, pač tega nisem navajena. Ponavadi sem večkrat na dan jedla...ne pa cel čas!!! Pa, če grem v pekarnico po kruh...OBUP, kaj vse imajo tam! Si Barby morda govorila o takem apetitu?
Saj bo minilo. Menda je bolj luštno, če imaš rpetiran apetit, kot če ga pa sploh nimaš!
Možakarji... vse sorte smo že napisale. Jaz mojega kar občudujem včasih... včasih bi ga pa za kravateljc stresla, ko česa ne vidim, kar jaz mislim, da bi moral. Pa verjetno je z menoj tudi tako. Morda opišem samo še eno reč, ker mi je ena znanka prejšnjit eden tako jamrala čez moža...češ, vse moram sama, pa on se samo vsede za mizo itd... no, tudi ni pozabila dodat, da je že kuhal in pospravljal, potem pa je bilo v kuhinji vse pomešano...pa sedaj raje sama... pa, da je že porihtal ta malega, pa so bile potem cunjice pomešane po predalih... pa je potem raje sama,... NO, menda je nauk te zgodbice dovolj jasen...
Negovanje odnosa: kakorkoli se že sliši čudno, bi morala bit mi2 še vedno na prvem mestu. Seveda je to v teoriji čisto jasno, v praksi pa prepogostokrat zmanjkuje časa. Midva sva se navadila, da se je treba zorganizirat, kakorkoli že neromantično in nespontano se to sliši. Ko sva imela Blaža dojenčka, sva stanovala še v bloku in sva vsak večer na balkonu klepetala in kartala ob soju svečke... se spomnim, kako nama je še ena gospa prišla pozvonit na domofon, češ da bova zanetila požar... NO, teh večerov je gotovo manj... Si pa vsaj enrkat na mesec vzameva večer, ko greva kam brez otrok in vsako leto gremo za 4 dni na oddih z organiziranim varstvom za otroke! Tako upava, da vzdržujeva najino kondicijo... So pa trenutki, ko je tega več in trenutki, ko zmanjka energije še za ''lahko noč, dragi!''.
Majček...dobrodošla nazaj. Upam, da se vidimo v sredo. Saj res, katero uro ste se menile? Jaz ne bi prepozno, ker moram dovolj zgodaj prit domov, da poberem otroke. Upam, da bo lep dan. A pridete vse z avtom gor?
Sinska - dobro se spočij!
Roberta... no, nikar se tako ne sekiraj zaradi tistega rezanja nohtov. Bi ti pa sicer raje priporočala škarjice...no, ne vem kako druge prakticirate...jaz še vedno tudi pri ta velikih samo s škarjicami režem. Pa vidim, da se z lubijem kar grebeta z Liama... hehehe. No, super je, ko vsi uživate. Da smo si različni, nam je pa že jasno.
Sasy...upam, da se v sredo spoznamo :-)
Srečka...HB, da je Iza fajn. Glede ciklusa pa... jaz sem vednoi rabila cca 3 mesece, da je postal spet bolj reden.
Malamalinca in Kaja... naj ne bo prehudo.
Ketrin...boš videla, ko se boš spominjala za nazaj, boš kar pozabila na vse te neprespane noči. Drugega recepta nimam, tudi zase ne :-))))
Evo - Tomaž ma dost... greva v akcijo.