IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Plavanje: sem za, torej Dif, sreda ob 10h.
Pofočkane za plavanje:
Resnično srečna
Ketrin
Sasy
Majček
Joan
Jabolko
Po dolgem razmisleku se tudi jaz javljam za plavanje, moji pomisleki so bili pa enaki Kristinim - da bo vreme bolj neprijazno - hladno in deževno in ne vem, če se mi bo v takem dalo vsak teden rinit tja, pa še verjetnost, da otročke prehladimo, bo večja. Pa sem se vseeno odločila za, ker tako se bom vsaj prisiljena zbrcat od doma, tudi če bo zunaj bolj slabo, pa Jure v vodi tako zelo uživa,... Torej, se bomo prijavile vsaka zase ali kako?
Imam pa še eno vprašanje -
modrci za dojenje - imam jih par iz Mullerja pa par še od prej, pa je vse skupaj bolj tako tako in bi si rada kakšnega 'za taboljš' kupila. Mi lahko kaj svetujete, kateri so fajn? Prosim. Da ne bom brez veze letala po vseh trgovinah.
Pa še
tuji jeziki - kar je napisala Srečka, zelo drži, tudi jaz poznam dva taka primera, pri obeh sta otroka zelo pozno začela govorit, nato pa oba govorila malo mešano. Res so tuji jeziki danes zelo pomembni, a je meni pomembno tudi to, da ohranjamo naš materni jezik, da govorimo in pišemo v lepi slovenščini, da ima otrok bogat besedni zaklad, pravilno uporablja dvojino... Tujega jezika se bo pa že naučil, če se bo le hotel, saj sedaj so tečaji že v vrtcih. Naš tavečji bo letos že tretje leto hodil k angleščini. Moje mnenje pač.
Knjigice - Jure najbolj uživa (enako je bilo pri tavečjih dveh), če oba leživa na hrbtu in jaz držim slikanico nad najinima glavama in jo počasi listam in gledava slikice. Brca in krili z rokama in vriska zraven. Ne berem mu besedila, ampak mu opisujem tisto, kar gledava.
No, pa mirno noč vsem.
pa še to - nov pralni stroj že pere