joj, bejbe, ste mi tooooooooolk dela nardile
sva z dragim že dva dneva po trgovinah ... včer sva dala podmladek k mojim pazit, ker sva zviznila v Leclerca, pa mi je prov grozno v tist mraz vlačit tamalga
... dons je pa šarmiral zraven ... imava v Kranju v Mullerju varuško zaposleno
pa lohk brez problema nabavljava plenice pa ostalo, mali pa prodajalke zabava
Srečka, čestitke za zvezdico ... je bla trdo zaslužena
zdej pa h komentiranju ... če mi ne boste vmes spet naklofale ene 5 strani
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Ej punce, jz sm k en kreten tuki za računalnikom... kr režim se tja v 3pirovske....
tvojemu pa nič jasno a?...bo šel po tamalo pa rekel: poglej mamico?...to se ne dela veš...pametne, velike punce pa to delajo...v teh časih...jao jaz se včasih prav sprašujem kako so preživljal večere, ko še ni bilo TV, računalnika, elektrike...a veste do česa sem prišla?...seksal so...zato so pa imel po 10 otrok...
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Pa spet nova stran.... joj, boge naše punce
sej ne bodo brale he he...sam zmignile bodo z rameni pa rekle: Svašta...
pajade

jst se tuki trudim, da bom lepo po vrsti vse prebrala ... se bo tamal verjetn prej zbudil, preden bom jst uspela kej napisat
zdej sem do
povštr fajta prišla

seveda takoj za ... kot za vse traparije (bi reku moj)

dobro, da zdejle skupi s tamalim eno kitico vleče, da me ne gleda, k se pred računalnikom režim ... me še pes postran gleda
jooooooooooooooooj ...

tele vaše štorije o tem, da se atiji dojijo ... so skor tko kot pri kakšnih Američanih, ko imajo kakšne patente, da lahko atiji tud dojijo
dobr, da je bla včer polna luna pa ste ble vse napol blesave
IZVIRNO SPOROČILO: katka28
pa srecka od kot jih ti jemljes
Jaz sem jo pa zdaj za spremembo bla vesela, ker je ze dolgo nisem imela ampak nebi bila nic jezna ce je spet nekaj casa nebi bilo
Katka, Katka ... a vidva z možekom spet delata na

??? Vama dva nista dost
aja,
Katka, nisi edina, k je bogu za hrbtom doma

jst tud nimam nobene aprilčice blizu ... avto mi pa tud ni skoz dostopen, da bi lohk okol laufala (no, sej tud brez skoz okol laufam, sam do aprilčic pa brez štirih koles z motorjem ne gre) ...
Joan, sej vem, da je težko se navadit na vstajanje ponoči, če je mali že tako lepo spal ... upam, da Jakob kmalu ugotovi, da je ponoči spat čist fajn zadeva ... v soboto se pa nisem oglasila, ker smo šli samo do tiste lovske koče v Logatcu (smo nesli kruh za piknik), tam počvekali malo, mami je spila en pir ... pa šli se domov gret ... sem se pa spomnila nate, da si čist blizu
oooooooooooo,
srečanje v Litiji tud

Krista, dej kej bolj natančno povej ... mi ni čist jasno, kam bi tam tolk vozičkov zbasale

na Štajerski konec me žal ne bo

, v Litijo pa ziher pridem ... bom še mojga zraven privlekla, pa bova šla še moj bivši domek obiskat pa mal moj folk tam
aha, sem dobila že bolj podrobne informacije (k tako pridno berem

) ... potem lahko tud jst povabim kakšno vozičkarico iz Litije ... a-a-a
evo,
Srečka, zdej me spomniš na
Kik 
pa sva se z dragim v ponedeljek (pa hvala vsem za čestitke za našo 5-mesečnico

) lih po Rudniku preganjala in iskala kombinezonček za zimo za našega

, na Kik se pa nisva spomnila ... dobila sicer v Leclercu eno super jaknico za jesen pa za pomlad bo tud še (smo vzeli tako, da je zaenkrat še bolj plašček

) ... v CA so pa barabe brez kombinezončkov številka 80

... pomoje so imele aprilčice s težkokategorniki invazijo na tele cortkane kombinezončke v CA (v Ljubljani in Kranju, barabe) pa vse 80 pobrale ... ker lahko dobim večje in manjše, lih 80 pa ni ... dobro, da se je ena kolegica ponudila, da iz Avstrije prinese ... pa me mal premika, da bi kar se z malim zraven povabla
Srečka, kaj nardiš s
hokaido bučami???? men jo je lani tašča eno dala pa sem najdla en čuden recept in mi je bla bljak ... mogoč je pa v kakšni drugi varianti tole dobra zadeva
ojoj, čveke ... sem že mislila, da sem bolj pri koncu (ker sem včerajšnji dan že končno predelala), pa očitno ne bom več smela z dragim po trgovinah hodit, ker potem zamudim vse zanimivo ... pa zdejle namest, da bi se grela pod rjuhami, buljim v ekran kot kakšna koza
Speli, jst sem tud pozimi rojena, pa mi je zima čist bljak ... no, še bolj tole packanje, mraz pa dež pa megla ... če je zima snežena pa sončna, mi je čist luštno
Malinca, upam, da se vam končno zrihta pa da se tud pri vas nehajo te smotane zadeve
Posadka, kaj v zvezi z vrtci pa rihtaš?????????????? Se mi zdi, da bi kar vse mamice po Slo morale skup stopit pa naredit fest galamo, da bi naši aprilčki drugo leto lahko dobili vrtec ... mene kar stisne, ko se spomnim, da bo prekmalu marec, vrtca pa ne bo
zgleda, da bom dons jst prispevala celo stran, da bomo prej na 200

... osvežit tele strani pa ne upam, da ne bo spet tumač za komentirat ... bi pa lohk mal se trudila za kakšno zvezdico pa tele komentarje namesto v tooooooooolk dolgem postu, mal razdrobila ... bi takoj ene 10 postov nastalo