Živjo!
Evo midve končno s5 doma...ampak sva imele tako lep dan...najprej zjutraj Dašo v vrtec...potem na kavo k eni super fajn punci...pa potem z njeno bejbiko, ki je tud super fajn na sprehod...smo jo mahnile do centra Ljubljane in je blo tko fino...ne toplo, ne hladno...čvekalo se je 100 na uro...jah kaj se ne bi...dve čveki na kupu...pa dve v vozičku...pa pilo vitaminčke he he (hvala še 1x)...potem smo pa malo uleteli dojit v Botanični vrt (tam tud še nismo do sedaj, če se Arboretum ne šteje)...pa smo še eno super fajn deklico in njeno pupo srečal...pa še mal čvekal (a zdej veste zakaj se je malo zoblačilo???)...potem pa domov, pa na brzino skuhat kosilo...pa psa nafutrat, pa pupo spat dat....pa psa potem sprehodit...in sedaj tipkamo...ker ostali trije spijo kot polhki...
zdaj pa citiranje:
1.
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
od Našga tavelzga fanta sošolec ima brata ,ki je zbolel za otroško paralizo prav zaradi takšnega primera.Sicer pa je bla odločitev od zdravnice ,da ni nič hudega če mu mal iz noska teče--upam
moj može je imel otroško paralizo točno zaradi tega...bemtisch bi zdravnice kar čez koleno....namreč njihova odločitev...otroci in starši pa nastradajo...jaz držim pesti, da bo vse ok...in da ne bo nobene reakcije...kolegica ni hotela otroka dati cepiti za hepatitisom pri 6 letih...sedaj se pa z državo bojuje...trenutno ji je uspelo odložiti cepljenje že 3.je leto...
če bi bilo po mojem, bi to postalo pač samoodločitveno...ker tale cepljenja niso tako zelo nenevarna, kot nam jih predstavljajo...
Alergije...že 3 sedaj jamrate o tem....da niso s5 kaj čudnega v zrak spustili madoniš...al pa kaka nuklearna katastrofa pa še skrivajo...ker se mi zdi, da pa tole ni več naključje...
2.
IZVIRNO SPOROČILO: simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Joj, pri sosedih (beri v farovžu oz. vrtcu) imajo pa ovčke, tako da jih mi skoz lahko iz kuhinje gledamo...Imajo kar nekaj travnika in hrib, tako da je pomoje to za zamenjavo košnje...
Tudi jaz skozi okno trnutno vidim ovčke. Pa na sprehod hodimo mimo, so za otroke ful zanimive, samo malo moramo paziti na el. pastirja. Jih ima en kmet ravno v te namene - namesto košnje (trenutno tudi na farovškem ).
Ketrin in majček tole so pa
prave ovce...
no sedaj pa nekaj za našo
katko Kot da letos že dovolj daril nisi dobila,
se sedaj se ti še ena številka bo obrnila.
A ne staraš se zdaj ti,zdaj se le mladiš,
sončka tvoja to storita, da se mlajša zdiš.
To je zagotovo nekaj, kar te veseli,
naj v naslednjih letih vedno na lica smeh obudi.
Ker nihče ne ve, kaj ga jutri čaka,
smej se vsak trenutek in uživaj taka...
In pozabi ne, me te rade imamo,
s tabo se smejimo in rade klepetamo.
..se beremo še kasneje...
pip
G.
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 19.9.2008 18:14:03 >
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur