jutro vsem...
mi smo včeraj zvečer imeli obiske, dopoldne smo slavili prvi dan zadnje menstruacije pred enim letom, pote je bilo pa na vrsti kuhanje pa pospravljanje...in je bil dan okoli...princeska pa pridna...
sicer se zadnje dni več doji ampak današnja noč je bila mirna...je gospodična spala do tretje ure...pa potem do šestih...in sedaj spet vleče dreto...
ko bo madam vstala, smo se pa s punčkama dogovorile, da gremo do Arboretuma in tam osvojimo igrišče pa si naredimo piknik...no ja dogovor je med nama z Dašo...Iza se mora pa strinjat...še nima pravice glasovati...
smo pa imeli včeraj na obisku bodočo mamico, ki ima rok čez 3 tedne in sem kar malo obujala spomine...no ja saj takega trebuščka nimam več...imam pa tistega ta mehkega, ki bi se ga pa z užitkom rada znebila, pa mi gredo kile tako kot drugim gor namesto dol...ampak se tolažim, da je naša pupa napredna in da bo tudi čas za hujšanje še prišel...in mi pogled v ogledalo takoj nadomesti pogled na našo punčaro, ki lepo raste in se razvija in slaba volja kar izgine...samo na rit je pa vseeno problem navleči kaj lepega...
kar se tiče pa napredka...eh naša je lenobica...sicer dviguje nogice, pa cuza rokice...razni obrati, pa prijemi mobitelov in lučanje le teh v špagete ji pa ne gredo od rok...pravi, da ima raje lepe dolge nohtke...samo se je njena mama odločila, da ji danes uniči francosko manikuro...samo čas moram najti...
preden pa gremo...me pa čaka še priprava sadja in malice za s seboj...pa na dekico ne smem pozabit...ker smo se z ženskam odločile, da bomo iz arboretuma šle kr direktno po očka v službo...tako da bo opoldanski počitek naše Daše kar na travniku sredi Arboretuma...upam le, da najdemo kako lepo senčko...
Poletno branje...SniskaT Gaby Hauptman je meni ena od ljubših...trenutno berem Najboljši mož je mrtev mož moj se pa samo nasmiha in sprašuje, če mu hočem kaj povedati...Indigo otroci so zanimiva knjiga...eden izmed indigo je moj sin...ker ko je bil majhen mi je s svojim pogledom večkrat spremenil pogled na svet...primer: Umrl mi je prijatelj. Rak. In sem se cmerila doma, ko pride mali okrog in reče: veš kaj...sram naj te bo...jokaš samo zato, ker si sebična...ne zato, ker je on mrtev ampak zato, ker ga ti nimaš več ob sebi...in v bistvu če pogledamo tako...je to res...
ufff...zmanjkalo nam je elektrike he he...in jaz gledam kako je mogoče, da internet ne dela, pa tv...tipkam pa lahko na prenosnika...bjonda a ne?...sej potem mi je ukloplo dokaj hitro...tako, da bom tole odposlala z rahlo zamudo...
Spanje preko dneva in uspavanje...no jaz se ravno ne morem pritoževat...res pa je, da ne spi več 4x po 3 ure...ampak ima krajše obdobje spanja in daljše obdobje budnosti...navadno zjutraj še potegne pa potem od 12-15ih in potem ji mogoče znese še kako spanje od 17-18ih ali pa tudi ne...zvečer pa zaspi med 20 in 21 uro...jo pa obvezno pred spanjem kopamo...in lepo sveže umito podojim...ter zadnje čase zaspi že na prsih...malo jo s koškom še voim gor in dol med tem ko gledam tv in ona zaspi spanje pravičnega...bo pa treba drugo taktiko, ko se bo čez kak mesec, dva selila v večjo posteljico...zaenkrat je košek še zadovoljivo velik...
to bi bilo to...upam, da kmalu pride elektrika in mi tekst ne bo zbežal...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur