13.05.2008, 20:14
3706
Smo imeli enake mere iz P...
zrastli enako, le bolj smo se poredili...
Glede rane pa se jaz več nič ne pazim - pa boli tud nič - je pa res, da sem bila na mizi veliko prej kot ti in tasyo.
V bistvu so mi šesti dan pobrali šive, pol je še kak teden mal vleklo, potem pa nič več.
Sem čist
od frišnega lufta...kako paše bit cel dan na sončku
Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
14.05.2008, 07:53
3706
Dobro jutro! Obeta se nam še en krasen dan...
čajček za vse... Aprilska 34 ko boš tolk pogumna, da prideš v mesto se ti v mestnem parku z veseljem pridružim. Mi2 sva v ponedeljek in včeraj uživala v parku. Res je kot praviš pred hišo svež zrak, sam je tako fajn it malo naokoli. Tud jaz se do mesta pripeljem z avtomobilom - v bližino...in sem že pravi mojster v razstavljanju in sestavljanju vozička
In s tvojim zadnjim stavkom se popolnoma strinjam...enkrat...če ne prej poleti se bomo smejale vsem začetnim pripetljajem!
Uživajte do skrajnosti, saj čas tako beži...
Jaz grem na zajtrk, pa počakam, da se čmrlek zbudi in že šibamoooooooooooooo

. No saj naš tavečji je bil podoben, vedno je zaspal sam, stiskati se pa do dobrega prvega leta sploh ni maral
.
Danes pa je kričala še v štorklji, ne vem, kaj naj..Pa še vsi te tako čudno gledajo, če se otrok joka, kot da si totalno neumen, da ne znaš potolažiti dojenčka
. Je boščka včeraj zvečer tako zvijalo da je prejokal vse, še za rezervo, ker je bil čez dan res priden... Včeraj sem mu dala sab simplex, pa je bilo potem malo bolje, danes bom poskusila pa z gas bimbo, da vidimo, katera stvar bo delovala...
Ampak smejava in energična kot vedno....
. Eni bolj drugi manj trpijo. Ampak prebavni trakt se razvija, črevesje raste....in pač to so posledice. Je treba potrpeti...še 2 meseca pa bomo ven iz hudega....
izogibat. Vozičkanje dopoldne (prvič sama) je vseeno uspelo