Živjo!
Mi2 sva tudi imela pediatra danes. Naše nove mere so 6750g in 63 cm (Barby hvala
). Mali je bil zelo priden, kljub temu da je dobil prvo pikico, tako da sva po pregledu zavila še v BC in zapravila bone, ki smo jih dobili (seveda je morala mami še dodat
, čeprav jih je bilo kar precej).
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Sicer sem našega tehtala danes zjutraj im ima okrog 6800g... Vse lepo in prav, pa je imel pri P pred 4 tedni 6130. OK, res da pri P po navadi navagajo malo več kot mi doma na ta domači tehtnici, ampak vseeno... 670 v 4 tednih??? Prej pa čez kilo
Pa ne vem, ali se sedaj pridobivanje teže tako zelo ustavi... ali pa bo treba tudi pri nas uvesti kakšen drugačen režim prehranjevanja??? Ker tudi naš
je povsem živahen, ponoči pridno spi... Podnevi pa ga pristavljam kadar se mu zahoče... Ne bom se nič sekirala, saj ima še vedno bolj baročne obline... bodo že pri P povedali konec meseca...
Jo@n na tole ti lahko dam sveže informacije

. Naš se je tudi v enem mesecu zredil malo manj kot sem mislila da se je, mi je pa sestra pri P rekla da naj bi se v prvih treh mesecih zredili 750g/mesec, nato pa po 450g.
Tako kot si rekla, nič se ne sekiraj, ker malemu sigurno nič ne manjka.
Glede sprehoda z vozičkom sem pa jaz pogruntala nekaj - dam ga na bok, ne na hrbet, pa mal mu dudo podložim in če je vsaj malo zaspan kar hitro zaspi. Ne vem no probaj še to.
Drugače pa športni deli vozička- ko ga bom jaz dala noter, mu bom samo za eno stopnjo dvignila vzglavje, ne bo noter kar sedel (ne spomnim se katera je pisala kdaj lahko tam sedijo - no zdaj še sigurno ne, je pa to odvisno od posameznega

). A imate nekatere take šp. dele, da lahko notri samo sedijo?
Jabolko, Srečka, Majček... uživajte na morju. Jabolko zate pa upam, da se na morju vsaj malo spočiješ.
Dejavnosti - ja v nekatere ga bomo seveda sami vpisali, potem bomo pa videli kako in kaj. Ne mislim pa s tem pretiravat.
Nič toliko za sedaj, se mali že eno urco pridno igra, zdaj se moram it pa še jaz malo z njim ukvarjat.