writing-img

Naelektreni lasje

clock-img

31.03.2008, 11:39

clock-img

Salja

pencil-img

283

Zakaj se mi to dogaja , ko si umijem lase, sem 2-3 dni kot elektrika samauser posted image user posted image

Ali je to mogoče kakšno pomankanje česa ali kaj?Kja priporočateuser posted image

clock-img

31.03.2008, 11:50

clock-img

Anonimen

Jaz isto. Groza od groze.user posted image

clock-img

31.03.2008, 12:13

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kakšne kapljice za lase, katere, pa ne vem. Sama imam te probleme, ko se češem oz. sem se znebila tega tako, da dam glavnik pod tekočo vodo in se mi tako ne elektrijo.

clock-img

31.03.2008, 13:08

clock-img

popi

pencil-img

301

Ali uporabljaš masko?Če jo , jo opusti za nekaj časa.Tako mi je svetovala frizerka.Nekaj v zvezi z masko in centralnim ogrevanjem..
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

31.03.2008, 13:10

clock-img

Anonimen

Jaz imam tud ta problem zadnji mesec.
Pa itak sm cela čist naelektrena, se ne upam več ničesar dotaknt k me skoz treseuser posted image

clock-img

31.03.2008, 13:26

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Jaz si delno rešim ta problem s silikonom za lase, pa je kar boljše. Čeprav mi kakšen dan res še vseeno elektrika nagajauser posted image .

clock-img

31.03.2008, 14:07

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem se te tegobe rešila z menjavo krtače- menda ne sme biti plastična, zaželjeni narvni materiali in lumi-oil od loreala

clock-img

31.03.2008, 14:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pa itak sm cela čist naelektrena, se ne upam več ničesar dotaknt k me skoz treseuser posted image

Jaz isto, še ene velike rože v pisarni, če se dotaknem, me prav spečeuser posted image . Ko odprem lift, me strese, ko primem za kljuko, me strese....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem