IZVIRNO SPOROČILO: Udb
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Vidica je rekla, da je bila moja odločba poslana včeraj, od mojega pa bo maja.
Enako.
Jap, pri nas tudi. Se vidi, da moram plačat, moj pa nazaj dobi tiste fičnke.
Hehe, ta Vida je faconka. Mi je rekla, da je bila moja dohodnina odposlana včeraj, sem ji napisala, zanima me še za moža, je pa odgovorila - Zakonski jarem je včasih tako težak, da ga morata nositi kar dva.
No, v glavnem, on dobi pa maja.
Vidica je rekla, da je bila moja odločba poslana včeraj, od mojega pa bo maja.
Daj mi prosim link, kam to vprašaš.
No, vidiš, kako sem ažurna
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Hehe, ta Vida je faconka. Mi je rekla, da je bila moja dohodnina odposlana včeraj, sem ji napisala, zanima me še za moža, je pa odgovorila - Zakonski jarem je včasih tako težak, da ga morata nositi kar dva.
No, v glavnem, on dobi pa maja.

, ta je pa dobra.
Se grem še jaz malo z Vido hecat
Kaka super zadeva je tale Vida.Od mojega bo poslana odločba maja saj ima mene za vzdrževanega člana.Torej bodo danes dobili odločbe le tisti,ki nimajo vzdrževanih članov.
LP mojca
Sem jo vprašala, kolikokrat na teden je priporočljivo seksat, pa mi je tole odgovorila, da ne bi bilo prijetno od tem govorit, da dajva rajši o davkih
.
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija
Kaka super zadeva je tale Vida.Od mojega bo poslana odločba maja saj ima mene za vzdrževanega člana.Torej bodo danes dobili odločbe le tisti,ki nimajo vzdrževanih članov.
LP mojca
Kako si pa to vprašala? Mislim, da je lahko tako odgovorila, da bodo tisti, ki nimajo vzdrževanih članov dobili danes, ostali pa maja? A si to ti sama pač tako sklepala, ker je pri vaju slučajno tako prišlo?
Moja oddana včeraj, od moža bo pa v drugi rundi. Ah najbrž spet ista pesem kot lani - jaz imela za plačat, dobila prva, mož imel vračilo, dobil med zadnjimi.
Aha, tisti k mormo plačat bomo dns dobil?
Čudovito
Splišni, mogoče je tako sklepala ja, ker moj ima tudi otroka v olajšavi, pa bo dobil kasneje.
Karin, daj ne me strašit, jaz si nisem nič sama računala, upam, da res nismo tisti, ki moramo plačat, zdaj na vrsti
.
Karin, daj ne me strašit, jaz si nisem nič sama računala, upam, da res nismo tisti, ki moramo plačat, zdaj na vrsti
.
Mogoče pa tisti k mormo plačat, pa tisti k boste na nuli
Midva bova oba plačala, jst k sm še prek ŠŠ delala, moj pa zato k ni šel več kredit not

.....škoda da ne grejo domače živali v olajšavo
Noben ni dobil odločbe...dobimo z naslednjo rundo. Mož bo sigurno dobil nazaj denarce...zase pa ne vem.
Je** se mi za vse in vsakogar.
Ja, tako je tudi pri nas. Jaz moram doplačat, mož ima oba otroka, bo fino dobil nazaj, vendar odločbo dobi šele maja.
Očitno bo tako pri vseh.
Evo, dohodnine so v kaslcu, ampak moje ni vmes, čeprav mi je dacarka Vida napisala, da je bila včer poslana
A zdaj se pa še laže?
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Evo, dohodnine so v kaslcu, ampak moje ni vmes, čeprav mi je dacarka Vida napisala, da je bila včer poslana
A zdaj se pa še laže?
Bi bilo dobro mal jo vprašat. Vida, a lažeš? Zihr ima kakšen brihten odgovor shranjen.
No, vsaj ena poštenjakinja v tej državi
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!