No, mi smo se nekak zlizali. Gaja je bila že v četrtek precej boljš, zdaj za vikend je pa že skor čist vredu. Jutr bo še zihr doma, pol bom pa vidla, če bo kdo doma, da bi jo imel. Meni je že prav smotano, vsakih 14 dni sem doma, ker gajo neki zakuha
zobki: mi imamo ultra težave, ko si je treba umit zobke. Sploh ne pusti in je vedno strašanski jok. Z zobno ščetko se lahko čist dobro "igramo", a ko jo je treba dat v usta, je konec. Mislim, da sva z možem sprobala že vse finte, pa ni uspeha. V začetku januarja imava pregled, me prav zanima, kak fejst bova kregani. Ima pa Gaja še vedno dudo, zadnji čas vedno bolj, čeprav se ful trudim, da bi se je znebili. Bomo videli..
IZVIRNO SPOROČILO: lilka
Ja sej vem zobozdravnica pač reče, da je to krivo, ker najprej vpraša, če ima dudo, potem šele zobke gleda, bi mogla Gajino* sestrično vprašat, če ima njena hčerka tudi naprej zobe, ker še danes malo prstka veče pa je že 3 al kolko stara, bi jih mogla že ravno ven met
Samo zgleda da ni tako močno, ker če ne to že zgodaj začnejo popravljati, pa ni nič rekla....eh, jaz se to ne sekiram....
Ja, od moje sestrične mala bo januarja stara 3 leta in ima že čist deformiran prst od sesanja in seveda zgornjo čeljust mal bolj naprej

Ne vem pa kolk je zadeva resna
Tak, gaja spi, moj se je spravil za računalnik, mene pa še cote čakajo

Pa se mi neee daaa
LP