IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Hotela sem vprašat, srečanje, je katera za to soboto mogoče?

jst sem ZA - bom doma in bom mela čas! Sporoči, kje bi ti ustrezalo - pa seveda če še katera?
Drgač pa mi spet huronsko kašljamo -
taška - v tvojem klubu smo. Sara je celo noč spet kašljala in kašljala, tako da smo zelo slabo spali. Danes jo bom peljala k P na inhalacijo, ker edino to pomaga.
lilka - ker berem da imama enake težave z neprestanim kašljem, pa mi povej nekaj - sem prebrala da imate inhalator - kaj daš notri - fiziološko, pa ji to pomaga? Sem že zadnjič razmišljala o tem, da bi ga kupla, pa kaj pa vem, no bi rada slišala tvoje mnenje.
aprilčica - ne ne maram svoje službe, po drugi strani pa sem vesela, da v tem obdobju imam službo - tko, da moram potrpet, pa itak iščem in pošiljam in iščem... ooo Jojza taščo, no fajn da so ji nekaj našli, pa da se ji bo lahko sedaj počutje izboljšalo.
mojcaB - ja bedna je res ta recesija - čeprav mislim, da je samo izgovor za stavri, k so jih že zdavnaj zafurali - jst vidm, k sem na banki, od kdaj že imajo ta velika podjetaj kredite, to ni trenutna zadeva... Fajn da si se oglasila.
Tako, me čaka en kup dela... pa ta recesija:)