IZVIRNO SPOROČILO: zalbi
Jst komi živim, tolk sem že utrujena, spet nismo spali ponoči, je neki jokala, pa skoz klicala mami, mami... kr neki, na koncu sem jo pustila,da se je 10 min drrla in od vsega hudga zaspala.
Zalbi, o sva že 2 taki, če ti je to kaj v tolažbo, Zoja se je tudi že trejo noč zapored zbujala,zbudi Laro,kliče mami,mami,pila odo,je vse 3 noči spila po 2 flaši, pa že vsaj mesec in pol se ponoči ni več zbudila in pila. Jaz sem pa že mislila, da je konec z neprespanimi nočmi, a sem se očitno zelo uštela. Sem jo dala na najino posteljo,sem mislila da bo zaspala,kje pa začela je skakat po nava ,sitnarit iskat daljinc,da bi gledala "telijo"

, ob 3 ponoči to

sem jo potem,ker ni bilo na najini postelji miru dala kar zložljivo posteljico v najini spalnici,je bila slučajno postavljena, ker se je včeraj igrala v njej,ko sem likala,sicer,spi z Laro v pregrajenem prostoru. Sem danes popolnoma brez energije v službi, kar drema se mi,pa sem že 2 kavi spila. Katastrofa! Oblekel in odpeljal jo je moj,večjih problemov verjetno ni imel,saj klical me ni.
flaša Zoja pred spanjem,no ko že na pol spi par požirkov vode iz nje,potem jo pa vzamem, ko zaspi
. Doma čez dan izrecno pije iz plastičnega kozarca z nodijem. Na sprehodu in v avtu pa iz navadne 0,5 plastenke z nastavkom. Najraje pije vodo,je edina članica naše družine,ki je zadovoljna z navadnno vodo,tudi meni odkrito rečeno gre kaj drugega lažje po grlu, a jo pijem,ker se pač čuvam,da se ne bi zredila. Zdaj sem se tudi v vrtcu zmenila z vzgojiteljico,da ji ne vsiljujejo več nesladkanega čaja za žejo,ampak ji natočijo vodo. Čaj pije le sadni z limono in sladkorjem ali medom. Sok,če ji dam spije,a je že rekla,da bi raje vodo, rada ima tudi oazo jabolko,to si kdaj v trgovini izbere. Spije pa sigurno do 1,5 litra vode na dan. Dude pa že več kakor pol leta nima.
Koliko pa kaj vaši sadja pojedo? Jim jabolka lupite? Zoja neolupljenih že nekaj časa noče več.