IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Manco po novem kliče Jaja, ona pa ful jezno nazaj: Manca sem, ne jaja.

Zoja je tudi še kak mesec nazaj klicala Laro:jaja, no sedaj pa je postala Lala,kar je že malo bližje. Tudi drugi Zoje še ne razumejo najbolje,čeprav je na govornem področju kar napredovala,pove dosti besed in tvori stavke. R,sičnike,šumnike in v pa še ne zna izgovorit.
Pri nas se zmeraj nekaj dogaja,da meni slučajno ne bi bilo dolg čas ali bi mi preveč pritisk padel. Trenutno ima Denis nogo v mavcu. Si jo je v petek zlomil,ko je skočil iz stopnic.
moški Ah ja,moram potrkat,ker moj

zaenkrat še dobro,sliši,razume in si zapomni. Ima boljši spomin kot jaz, več krat jaz kaj pozabim kot on. Ja imam enega doma, ki občasno sploh ne ve kje je,kaj šele,da bi slišal in si celo zapomnil kaj mu govorim. Sem se tolažila,da mine,ko neha luna nosit,ko mine nora prva zaljubljenost,a zdaj pa ne vem no,če pravite, da so nekater vaši še vedno taki. Moj tavelikobičajno sploh ne ve kje ima trening,moram jaz na netu preverit,pa trener pred koncem baje zmeraj pove,a on reče, da je preslišal

. Če pa jaz pozabim,je pa že več krat šel na napačno šolo. Res pa imajo zmeraj drugje. Ko rečem kaj narest rada pozabita oba,tamali pa zelo slabo čuje,ko rečem naj gre nalogo pisat.
lonib Daj si kako buciko pod blazino pa kondom preluknjaj,samo pazi,da ne bo tvoj rr bral

.