IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07
Imamo pa tle doma napad mravelj in neimam več nobene ideje kako se jih znebiti. Že vsi prostori smrdijo po tistih sprejih, mravelj pa vedno več. Kakšna ideja?
Tud jest imam polno mravelj v kuhinji. tu pa tam se kakšna najde v dnevni sobi in na hodniku. Zjutraj jih imam tok po pultu kot bi sestanek imele. Pa zvečer vedno vse pospravim in pobrišem

tako, da mi ni jasno kva tam iščejo. Sem mislila, da jih imamo samo mi, pa je včeraj tud soseda rekla, da jih ima. Vsaj foušarije ne bo

. Jest jim ponavadi nastavim tisto hiško kot je napisala
ZALBI in po nekaj dneh je mir. Bom jutri morala še enkrat v trgovino, ker sem dons pozabila (EMŠO me daje)

.
Naša Zala je pa tud začela čvekat. je včeraj slišala krokarje kako so se drli, pa sem ji rekla, da so rekli KRA-KRA, ona pa ponovi KA-KA. Je pa dons v šoli videla iz kartona Muco COPATARICO in je kr vriskala in vpila mav-mav.

Tok je prisrčna, da se ji kr naprej smejimo. pa afna se tud. Čudnega pa ni nič, ker gleda Nejca in Vanjo kakšne traparije počneta. Drugače pa je začela šele pred dnevi malo bolj čvekati. Pa ful rada rožice trga in jih voha. Pa v usta jih tud rada da. pa kamen je tud dala v usta, sam pol je nehala, ker je ugotovila, da je pretrd.
Zdej sem pa preveč načvekala.