IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Pa kaj imate vi s temi rokami pri spanju, to še zmeraj ne zastopim.
To je izgledalo tako, da si se ulegel na zakonsko posteljo, tamala pa je bila v svoji posteljici zraven naše in si ležal, ona pa te je držala za roko (prste in se z njimi včasih tudi igrala), pa dudo v ustih in vsaj ponavadi hitro zaspala. Zadnje čase pa je ratala obupna in ni kljub temu, da si bil tam zaspala tudi po uro in pol. Ne vem kako bi drugače opisala, ampak naša je imela najino roko kot eno ninico. Sicer sploh ne vem kako je do tega prišlo (imam na sumu,da je od takrat ko smo jo odvajali sesanje palca in smo ji v usta dajali dudo, namesto prsta), ampak je ratalao že pošteno moteče.
Glede bolezni bi pa jaz prav rada videla, da v tem mesecu dobita vse kar morata, ker potem 2 meseca ne bom mogla na bolniško, ker bom imela v novi službi poskusno dobo oz. bom šla zelo nerada, ker nikoli ne veš, kaj lahko mislijo. Pa tudi kasneje bo verjetno bolniško dobit težje kot v sedanji službi. Imam pa prav občutek, da me bodo v tej službi ta mesec prav zaj..., ker grem stran in sem jim malo načrte pokvarila, pa lih dopusti so.
Sicer pa moj in tamala spita, je potem kar hitro zaspala, starejši pa še okoli hodi (itak, da nič ne uboga in dokler ne bo zaspal, ne grem spatm ker bi pomoje lih zaspala pa bi prišel "mami jaz bi pa ...., mene lulat,..."
Nič uživajte.