Jutro.
Piškotek, ja, hvala bogu, da je danes petek. Popoldne imamo žurko, ker je imela tašča včeraj RD, danes pa ga bomo zapili
. Ne, nima okrogle, ampak pri njih je navada, da se za vsak RD naredi kosilo, pa malo poklepetamo, pa še več spijemo. Je pa res, da je vseh sorodnikov po njegovi strani bolj malo, se prav, da bomo na žurki: mi 4-je, njegov brat, mami, sestrična z družino (3), bratranec z družino (4). Ja, vseh skupaj nas bo 13.
Zalbi, upam, da je noga že kaj boljša in da tvoja princeska ne bo zbolela na veliko. Ja, za nogo bi bilo najboljše, da res počivaš, samo ob otročku je to misije nemogoče, no, vsaj pri nas.
Drugače pa od vikenda ne bom imela prav veliko, sploh v nedeljo, ker so me najdi za volitve in bom sedela tam in opravljala svojo državljansko dolžnost. No, potem pa rečte, da nisem pridna
.
Kar se tiče srečanja, lahko drugi teden za vikend oz. med tednom, samo imam že kar nekaj obveznosti: ponedeljek Manca razvojna, torek sestanek v vrtcu, sreda delamo do 17.30 oz. dokler so stranke, ne boste verjele, četrtek in petek imam pa zaenkrat še prosto.
No, kar se tiče Mance je bila potem včeraj popoldne kar v redu, bruhala ni potem nič več, mogoče je imela še malo driske. Ga je pa ponoči spet na veliko žural Matic, tako da sem spet vsa neprespana. Ja, to se vleče že več kot dva meseca, tako da sem se odločila, če ne bo boljše seveda, da se zmenim eno noč s sestro, da grem čez noč k njej na počitnice
. No, sestra živi v sosednji hiši, tako da če bo kričal na veliko, ga bomo slišali pa k sosedu. Bo pa moj enkrat za spremembo vstajal ponoči.
Grem počasi, da pripravim svoje delovno mesto.
Čav čav
bodo izbrali doma za ostarele