IZVIRNO SPOROČILO: ninica04
Otika - ste pa res veliko nakupili, kako mazdo pa mate pol, super karavan
Dej ko boš lahko malo poslikaj pa pokaži.
Ni karavan, je pa enoprostorc (petka) ... ja jaz sem bila res presenečena, kolk je šlo notri, sploh ker smo bile not še 3 osebe

.
Drugače se je pa meni ob pogledu na račun kar malo zvrtelo, samo po tem ko pogledam kaj vse smo domu pripeljali in koliko bi dali za vse to tukaj, sem pa kar zadovoljna sama s seboj

. Jah, Zverinica sva razsipna, a ne? Samo itak sva pa morala kupit vse to, ker bo to v familiji po moji strani prvi dojenček, po

strani bo pa tretji, samo sta prva dva še tolk mala, da večino stari še rabijo.
Sobico bom pa itak čist pofotkala, sam jo morava prvo spraznit, ker je tudi pri nama zaenkrat še pisarna/rumpel kamra in pa malo prebelit.
Hja glede spanja in vstajanja iz postelje pa jaz nimam sploh nobenih problemov ... spim lahko v skoraj vseh položajih (razen plosko na trebuhu) in to kot top ... na wc grem pred spanjem in okoli 8ih zjutraj in to je to. Tako da če me nebi sramne kosti tako bolele, še skoraj nebi vedela, da sem noseča

V bistvu je edini malo večji problem zdajle pomanjkanje obleke, ki bi mi bila prav ... trenutno mi mami 2 spodnja dela od trenirke dela, pa kake kavbojke moram nek staknit ... sam kaj ko so pa vse toooolk drage.
Malo prejle sem pa prišla iz Lj, kjer sem se srečala z dolgoletnim dopisovalcem iz Kanade, ki je s punco na potovanju po Evropi in sta se za par dni ustavila tudi v Sloveniji. Je bilo prav zanimivo cel večer debatirati v angleščini ... mi sploh ne gre tako slabo

. Sta pa za najino pikico prinesla ful luštkano dekico pa bodije in slinčke. No upam, da jima bova lahko kmalu vrnila obisk ... čez kaki 2 leti, al lahko to samo sanjam?
< Sporočilo je popravil Otika -- 14.9.2008 0:12:25 >