Zdravo
...
Danes sem že boljše volje. Najbrž bom naslednjič tako jezna, ko bom spet prišla s CSD
Na srečo bo to šele čez dober mesec. Se bom pa že zmenila za paket... Kaj bo pametna... Če tam v njihovih navodilih tako piše, potem se nima kaj za bunit!
No, bila sem v šopingu. Nisem mela ravno namena, potem pa sem zagledala znižanje (seveda ne morem mim
) -70% na vse izdelke v Mani v Žalcu, ker menjajo program (baje bodo od oktobra naprej meli tudi za dojenčke
Tega sem bila seveda še bolj vesela
). In sem kupila nekaj sp. hlačk, nekaj sp. majčk in 2 modrčka. Prejšnji me tiščijo
, žal pa mi tudi tu niso nič kaj ustrezali - razen teh 2. In najpomembnejše... kupila sem bundo!
Bunda-plašč... Zaenkrat mi je prav lepo prav, imam še tudi prostor, ko bo buši še zrasel, ob strani pa se lahko tudi razširi z zadrgo... In stala je 9€.
Zdaj sem vesela in preskrbljena - no razen, če mi ne bo več prav decembra... Pa se mi zdi, da bi mi mogla bit.
Uršula... Kako si zrihtala z muckom? Upam, da ste ga peljali k veterinarju.
CIPRESA
Zanima me ali bo katera pila malinov čaj ko bo prišel čas? Jaz ga nameravam tam od 34-35t naprej 2X na dan in potem upam da se tokrat začnem lažje odpirat
Ja, jaz ga bom pila. Zadnjič sem rekla mojemu naj pri njegovih doma nabere liste, da slučajno prej ne odpadejo, pa so vsi čudno gledali, ker tega še nihče ni čul
No, zdaj jih morem posušit. Kdaj ga pa naj začnem piti pa ne vem... Svetuje se po 36. tednu, ampak to je najbrž res malo pozno?