IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
5ra_28, a si ti kupila v Ikei dekce? 100 % bombaž al tiste it poliestra?
Ne, v Ikeji jih potem več niti nisem gledala, ker sva bila najprej v Kiki, kjer sva jih kupila. Iskala sem bombažne, ampak jih nikjer nisem našla. Niti v SLO. Tako da sem vzela iz poliestra. Saj sem pol razmišljala, da itak ne bo to na golo kožo, ampak zdaj pozimi v vozičku in doma ko bo oblečen npr., pa domače dekce so tudi iz poliestra ali poliakrila, pa sem jaz z mojo doma zelo rada pokrita, tudi na delih telesa, ki so npr. goli.
Uršula..no, sam da bo najboljše za mucka, pa javi ko boš izvedela. Sma jaz bi ga raje dala uspavat, pa jočem e teden, če treba, kot pa da bi se plazil potem brez zadnjih tačk in bi mi šlo vedno na jok, ko bi ga videla.
Otika...upajmo, da boš berglo čimprej odložila, sploh pa da te ne bo koleno več mučilo ko bo PDP, ker potem s tistim trebuhom, pa berglo, pa potem doma z bebiko. Joj, res ti ne privoščim!!!! Raje pojdi na pregled, da se ne poslabša. Mogoče je zaradi obremenitev telesa tudi potem povezano to s kolenom.
Pa tvoje stanovanje bi lahk dala mal v album, ker mi nimamo nič za delat..
Nadya... jaz sem v sredo v MB in grem takrat v Kik diskont pogledat. Sem že tudi slišala, da imajo tam kar poceni zadeve. Splača se verjetno ravno te male cotke, ki jih bo mali prerasel, kak bom rekla keks.

Glede WC-ja pa ponoči sploh nimam težav. Redkokdaj grem ponoči, pa še to enkrat. Ker pa spim le na bokih, redko in malo časa na hrbtu, pa me včasih noga na boku (na stegnu), kar začne bolet, saj sem pol noči takole.. Zoprno!

Brcanje tamalga pa me ponoči sploh ne moti. Kar normalno zaspim.
Zverinica... bomo pokazale umetnine sobice, bomo. No, vsaj jaz. Moja "umetnina" bo ta teden gotova.