IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
punce.. ne vem ampak meni se zdi, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj zaskrbljena postajam. pa ne toliko zaradi samega poroda, ampak bolj zaradi tega, kako bo otrok dejansko vplival na moje življenje. skrbi me ali bom kos tej odgovorni situaciji. imam rada mačke.. toda zavedam se, da otrok še zdaleč ni mačka.... in bo zahteval vso mojo pozornost. z ljubim ne bova živela skupaj.. kakorkoli - podrobnosti ne bi razlagala...
to kar me najbolj skrbi je to, kako bom polnila svoje baterije.
no tkole, jaz sem ljubiteljica psov

in če ti lahko rečem v živalskem jeziku: če imaš rada muce, počakaj da dobiš svojega mladička, ki je od začetka nebogljen, čisto prepuščen mamici in očiju, potem pa te iz dneva v dan preseneča, razveseljuje z razvojem. Kot da bi se tvoja ljubljena muca razvijala še naprej, ne le do svojih mej.. in vsak dan se ob mladičku učiš, ga spoznavaš, spoznavaš sebe. Od začetka je res popolen preobrat, ki pa ti kmalu postane normalen in se niti ne spomniš, kako je bilo pred otrokom.
Tako, povedano v živalskem jeziku, da mi ne bo katera zamerila.
je pa res, da si po prihodu dojenčka še vedno vzameš čas le zase, pa ni to nič egoističnega, da jemlješ dojenčku čas, če boš ti zadovoljna sama s sabo boš veliko lažje skrbela za dojenčka. Pa če to pomeni le da greš sama v trgovino, ali pa da si v kopalnici privoščiš popolen tretma. Nekaj pač, kar te bo sprostilo in ti napolnilo baterije. Boš videla. Vse bo ok.
Otika, ja, trebuhi naj bojo danes vidni pod vodo... joj, tam imajo takuuu dobre tortice!!
kuhamo musako... no pečemo...
< Sporočilo je popravil zverinca -- 25.9.2008 11:20:22 >