uršula83- ja mislim, da psiha full naredi. pred 1.UZ sem nonstop mislila, da se mi bo zdaj zdaj vlila M, pa mi je G rekla, da imam ta občutek zato, ker mi ga psiha dela. pa od tistega dne, ko mi je to povedala več nisem imela teh občutkov. do 2.UZ sem bla full panična, nonstop sem pazila na jutranje slabosti (kot da bi sama hotela, naj bruham pa take), pozorna sem bila na prsi, če bolijo in rastejo
... ma je bilo tega še pa še. no, in od takrat ko vem, da je vse ok mi ni več slabo, prsa me ne bolijo, slabosti ni... nevem kaj ti naj povem...
ko me je moja G zagledala v ordinaciji, me je vprašala kaj počnem tam. s tem je namreč mislila, da smo v MB v neplodnostni prišli že tak daleč, da sem zanosila. in ko sem ji povedala, da sem naravno zanosila, je takoj povedala- e, vidite, to pa je to. v možganih ste imeli blokado, da naravno ne morete zanositi, zdaj, ko ste se pripravili, da greste junija v umetni postopek, je ta blokada popustila ne da bi sploh vedeli in rezultat je tu. ma mi je rekla, da je velik stvari v psihi in jaz ji verjamem. glede slabosti pa... pravim tud meni je bilo kao slabo, zdaj pa nič več. možno pa je tudi, da se vsak organizem drugače obnaša.
upam, da tvoje slabosti čimprej minejo in boš lahko uživala v
.