ojla, punce....
Da vas še jaz malo pozdravim, saj me kar en čas ni blo na forumu, nisem imela časa.
Čestitke vsem, ki ste prinesle dobre novičke s pregledov. Mene čaka v ponedeljek.
Cipresa:tudi sama se sprašujem, če je moja prehrana zadostna in pravilna, predvsem. Me pa potolaži prijateljica, ki v nosečnosti prve tri mesece ni zaužila nič drugega kot prepečenec, riž, mineralno vodo in mogoče kak košček mesa, danes pa ima lepo, zdravo štirimesečno punčko. Otrok namreč črpa iz naših zalog.
Tudi mene cajt baše, delam do dveh, letim po tamalega v vrtec, potem pa mi največkrat ne dovoli cel popoldan kuhat, zato zvečer pripravim večerjo, na jedliniku pa so prav podobne jedi, kot jih tudi sama pripravljaš. Zjjutraj pa pojem nekaj sladkega, ker mi tako paše, okrog desetih sadje, okrog poldne pa en sendvič, zvečer oz.popoldan pa tudi sadje. Na sadje sem prav nora! Zelenjava pa pride na vrsto ponavadi samo pri večerji.
Problem pa je, ker mi ne gre veliko za pit in tudi pozabim pit.
Drugače pa je moje počutje te dni bolj tako čudno, daje me alergija na cvetni prah, pa glavoboli me mučijo, včeraj pa sem imela zvečer neko čudno slabost. Ma, bo že minilo.
Sedaj pa vas zapuščam, ker me tamali že čaka, da ga preoblečem, pol pa gas v vrtec.
Uživajte