IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja
Zdravo!
No se na hitro javljam in se opravičujem ker me ni nč na forumu. Hvala za skrb Sanja :)
Sem čist zaposlena s temi izpiti pa učenjem in se mi bo počasi odtrgalo...vas berem vsake tolko časa, ampak kr neč ne napišem....no zdj sm pa lih po kolokviju, ampak je šlo slabo, tako da bom še enkrat mogla it.
Prvi pregled imam pa šele jutri, tk da se mi je kr vleklo vse skupaj in res komaj čakam da jutri vidim bejbika in slišim srčka.
razlog, da me ni blo gor je pa tud to, ker me je ful zamorilo, ker se je veliko
poslovilo od
in me je ful začelo skrbeti, me je res čist zamorilo in sem potem raje za par dni računalnik čist sklopila in se posvetila sebi in mojemu otročičku.
res mi je žal za nosečke, ki so se poslovile od decemberk, upam da vsem kmalu uspe in držim pesti zanje.
Lep pozdravček, pa se oglasim jutri, po pregledu
No super, da si se javila! Ju3 bomo mislile nate. Boš videla,da bo vse ok
Razumem, da si se malo oddaljila zaradi vseh teh slabih novic. Vsako stisne pri srčku, ko bere vse to. Ker se gre pa za prvi pregled te pa še posebej razumem, jaz sem bila tudi pred prvim čisto prestrašena, potem ko pa vidiš srček, se pa kar malo bolje počutiš. Ju3 bomo mislile nate! Vse bo vredu.
Glede izpitov pa vem kako se počutiš ja... Jaz sem bila že tudi skor nora pred približno enim mesecem, ampak potem ko je mimo je pa super

No, zdaj me sicer diplomska skrbi, se mi zdi, da bo kar gužva, ampak bo že. Malo mam pavze
Upam, da ti rata naredit čim več! Če pa ne gre, se pa osredotoči na določene, pa boš druge šla kasneje, saj veš, da bolje, da nardiš vsaj nekaj, kot pa nič.
Ne pozabi se ju3 javit! Držim pesti!