katja_p
Sanja, a ti si tud zdej ostala pr enem? NIsm tk podrobno spremljala foruma. Ja, menda je to možno. Ena možnost je pa tud, da poči kaka žila v maternici. To sta dva najpogostejša vzroka. In tud zdravniki so se nagibali k temu, ker je bila tako velika krvavitev in ker imamo v fantovi družini dvojčke. Tako da je zelo verjetno, da je blo to.
Jaz nisem nič krvavela, niti nisem imela rjavega ali roza izcedka, je pa G na prvem pregledu nekako nejasno videla. Videl se je en srček jasno, drugi pa ne, bilo pa je nekaj zraven, zato je rekla, da sumi na dvojčke. No, na drugem pregledu tega ni bilo več. Takrat mi je razložila kako je s tem - dvojnimi zarodki, če pa je bilo res to, pa nimam pojma.
ninica7
Premišljujem o tem, vendar pojma nimam kaj bi naredila. Otroka si že dolgo želiva, končno se nama je uresničila želja.Porajajo se mi mnoga vprašanja. Želim si svojega otroka- vseeno kakšnega. Nočem pa, da bi bil ubošček. Kdo bi skrbel za njega, ko naju s partnerjem več ne bi bilo? Ne vem, kaj bi naredila v tem primeru.
Kaj mislite pa ostale?
Sploh ne vem, kaj bi naredila. Niti predstavljam si ne, kaj bi bilo, če bi ugotovili, da otrok ne bo zdrav. Za tujega otroka je lahko komentirati, za svojega pa ne ravno. Zadnjič se mi je sanjalo, da sem bila na NS in da je bilo nekaj narobe - ne zaradi NS, ampak nekaj z možgani. No in seveda sem bila panična naslednje jutro in ko sem to razložila prijateljem so povsem flegma rekli: "Ja kaj, splav greš delat v takem primeru!"

Ja, seveda. To je lahko reči, dokler se ne gre za tvojega otroka, za otroka, ki ga nosiš pod srcem, ga pričakuješ, čakaš na njegove gibe in si ga srčno želiš... Zato pa res ne vem, kaj naj rečem. Nimam pojma, kaj bi storila.
Glede DHT pa... Cipresa ti je pametno svetovala, ima izkušnje, ker je sama tako dolgo čakala na izvid. Vem pa, da je težko biti v dvomih, zato je mogoče bolje, da greš in boš pomirjena, saj gotovo ni nič narobe, tvoji rezultati tudi niso slabi, ne vem zakaj je naredila zdravnica tako paniko

Veliko sreče!
**NiNa**
Čeprav sva imela pripravljen CD nama ga ni posnela pa tudi samo eno slikico sva dobila , čeprav jih je več naredila pa veliko lepših kot ravno ta ki nama jo je dala (sva bila zaradi tega kar malo razočarana , ampak glavno je da je vse ok). Glede spola nama ni nič omenila (tudi vprašala ni, če naju zanima), midva pa tudi nisva nič vprašala, ker sva se že prej dogovorila da rajši nebi vedela.
Tudi meni je pozabila posnet CD!

Saj ne morem verjet, da se je tudi tebi to zgodilo in ravno včeraj

Takoj na začetku sva ji ga dala, pa je pozabila

No, jezna nisem bila kaj preveč, ker kaj veliko ne bi mogla posnet, ker se je mali ves čas premikal in skrival, ni se hotel kaj veliko kazati; takrat ko se je pokazal, pa nama je natisnila slikco, tako da sva dobila 3 lepe slikce, 2 pa je obdržala. Vsaj nekaj. Za spol sem vprašala, je rekla da se ne vidi, mogoče tudi zato vama ni nič omenila.
No, kar se tiče strij se pa že ves čas mažem, pa mi gre to čudno olje že prav na živce

Si morem nekaj drugega omislit.
Počutim se super!
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 14.6.2008 13:39:29 >