cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: klopi?

clock-img

04.04.2008, 08:24

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Mislim, da bi naj tudi eterično olje sivke odganjalo klope (nisem čisto prepričana). Eterična olja pa mislim, da lahko uporabljaš tako za mačke kot za otroka, da ga namažeš po koži.

clock-img

04.04.2008, 10:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.04.2008, 10:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.04.2008, 20:44

clock-img

S1902

pencil-img

74

klopi so res zoprna stvar, jaz sem vprašala pediatra kako in kaj je s cepljenjem, pa mi je rekel da lahko dam cepit hčerko proti klopu stara pa je 13,5 mesecev.
tako da gremo za 6 tednov na cepljenje, nato ponovno za en mesec in potem za eno leto.in drži 3 leta nato pa vsko nadaljno cepljenje drži 5 let.
lp

clock-img

04.04.2008, 22:20

clock-img

Bombažek

pencil-img

80

klopi,klopi,....tauser posted image . Sem bila prejšnji teden na pregledu krvi, so ugotovili akutno in kronično borelijo. Ne vem ne kdaj ne kje sem v kratkem staknila klopa. Sem mislila, da jih sploh še ni. Najbrz bom morala na zdravljenje. Ne vem kako bo, ker še vedno dojim.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem