writing-img

RE: Kaj skrije podočnjake?

clock-img

06.04.2008, 15:18

clock-img

Anonimen

Sem šla včeraj v Muller v BTC-ju pogledat to kamuflažno čudo. Seveda ga niso imeli - razprodan! user posted image  Imeli so sicer kamuflažni svinčnik za 9€, ampak nad svinčniki nisem najbolj navdušena. Zato sem šla še v drogerijo Limoni. Hmmm... razprodano! user posted image  Pa mi tista gospodična prodajalka pravi, da mi kamuflažo odsvetuje, ker je to stvar, ki je tako močna, da ti koža potem izgleda popolnoma umetno. To kamuflažo naj bi uporabljali v gledališču za masko! user posted image  Ni hudič, da sem se ustrašila, ker kakor porcelanasta lutka pa spet ne nameravam hoditi naokrog. Kot nadomestilo mi je predlagala Age Renew puder, ampak ker imam te komerciale polno kopalnico, pa ni nobenega efekta od nje, nisem kupila nič.

Ti mater... grem jutri kar tisti svinčnik kupit v Mullerja... pa bo, kar bo, no.

clock-img

06.04.2008, 15:56

clock-img

solatja

pencil-img

952

da se da pa tebe tako hitro prestrašit, pa tud nisem verjela user posted image user posted image

sploh ni tako lutkasto, če tega nočeš. se pač manj namažeš, pa je oz. malo bolj razmažeš. meni še nikoli ni nihče rekel, da zgledam lutkasto user posted image prej so me spraševale, kaj imam za en dober korektor.
svetujem ti, da greš jutri še v Namo pogledat, pa ga magari prej sprobaš (itak majo testerje), greš vmes še na dnevno svetlobo in se potem odločiš.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

06.04.2008, 16:09

clock-img

Anonimen

Ja saj sem itak mislila it še v center v Mullerja pogledat, ker v BTC-ju jim je tudi testerjev zmanjkalo - ČE VERJAMEŠ! user posted image  Bom pa v Namo skočila, saj je samo čez cesto.

Kar se pa prestrašenosti tiče - jaz ne spadam med tiste, ki gredo vsak dan ven s kilogramom make-upa na faci. Pudram se zdelo redko in še takrat, ko se, se zelo malo. Tako, da če jaz prikorakam v službo zakamuflirana user posted image , bo še koga kap.

clock-img

09.04.2008, 21:09

clock-img

Anonimen

No, pa sem si le kupila to kamuflažo. user posted image  Ker kreme nisem našla v svojem odtenku, sem pač kupila svinčnik, klinc. Ampak hej - JAZ SEM BREZ PODOČNJAKOV in to za 10€! user posted image

clock-img

09.04.2008, 22:24

clock-img

Tende

pencil-img

96

user posted image
To je važno....Ste me navdušile, bom še jaz šla kupit!

clock-img

10.04.2008, 03:36

clock-img

Anonimen

Jaz si bom tudi ob priliki vzela nekaj časa in pobrskala po celotni kolekciji Art Deco-ja. Očitno niso nekoristni. user posted image

clock-img

10.04.2008, 22:15

clock-img

Tende

pencil-img

96

Meni je že dolgo full všeč njihov korektor za mozoljčke v zeleni barvi. Prvo sem bila skeptična, ampak rdeč mozoljček veliko lepše prekrije kot ta rjav korektor....

clock-img

10.04.2008, 23:36

clock-img

Anonimen

Če pa tale Art Deco-jev kamuflažni svinčnik skombinirate z "Maanhattan wake up concealer", potem se pa u špeglu ne boste prepoznale. user posted image

clock-img

14.04.2008, 00:22

clock-img

Anonimen

V lekarni kupi kremo proti hemeroidom.Vem,da se hecno čuje ampak resnično pomaga.

clock-img

14.04.2008, 16:36

clock-img

Anonimen

In to naj si potem na fris namažem?! user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:37

clock-img

Anonimen

Ja,kam pa?Ampak to je res no,ni hec.

clock-img

14.04.2008, 20:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: žanka

V lekarni kupi kremo proti hemeroidom.Vem,da se hecno čuje ampak resnično pomaga.

Ja, samo to je tako, ne za vsakdanjo uporabo. Jaz si s to kremo proti hemoroidom namažem takrat, ko se zjutaj zbudim, pa ne vidim do tal, ko sem zabuhla. Karnisa pa po moje ni zabuhla ampak ima modre podočnjake. Mislim tako.

clock-img

14.04.2008, 22:33

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pri črnih kolobarjih pod očmi ne pomaga prav nobena žavba - edino veliki sončni špegli. men verjem. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.04.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

Velika črna očala pa imam. Jih nosim zvečer, ko grem na šiht. user posted image

clock-img

18.04.2008, 08:39

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz jih nosim non stop. pa ne samo zarad podočnjakov, pač pa tudi zaradi dioptrije. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem