Oj,
pri nas se je sonček že skril
. Drugač pa nič novga...
Pikovit, daj plis še men spust geslo na ZS, berem tukej, da maš ene lušne slikce. Drugač pa moram vse, k mate te diete ful pohvalit, dobre ste, da vztrajate. Pa mal za spodbudo Pikovit; jaz poznam tri bejbe, ki so z ločevalno shujšale; ena 9 kg (in je čez 2 m potem zanosila), ena je shujšala 11 kg, ena pa 13! Zgleda da res pomaga. Sicer jaz mislim, da bi bilo zate 13 kg preveč minusa, saj bi bila potem že preveč suha, men si prav simpatična.
Jaz sem se cel življenje borila obratno, da bi se kaj zredila (sem mela zlo dolg okol 43 kg, pa tud samo 40) in mi je blo ful všeč, ko mi je ratal (+10), ker sem mela lepša lička, pa rito bolj okroglo, pa prsi .... Moj
še zdej skoz govori "jej, da boš lepa pa debela", mu je všeč, če ma kaj za prijet.
No, tko da, če se boš ti bolš počutila, go for it, drugač pa se sploh ne sekirej.
Bambi75, ti pa že greješ svoja
. No želim vam uspešno gnezdenje
Andreja, meme zdej tud zanima, kakšna je torta. Kokerkol, svaka čast, men še navaden biskvit ne rata... za sladkarije pečt pa res nisem
Ledenka, čakamo novičke, upam, da ni blo prehudo.
Pa vijolica, kako je blo na UZ?
mateja g., jaz semmela punkcijo šele 19. dan ciklusa, so moji jajčniki bolj počasni, tako, da zdej res še ne moreš vedet točno... drugač pa tam nekje 11. dan naprej.
Mandreja, še mal pa bo
Vsem ostalim tud en lep pozdravček. Se beremo.