writing-img

RE: IVF/ICSI - april

clock-img

07.04.2008, 12:02

clock-img

hati

pencil-img

603

Da vas samo na hitro pozdravim. Jaz sem danes že na delovnem mestu. In stiskam pesti za vse, ki trepetamo in upamo na user posted image  user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Mišek tebi vse najlepše user posted image  user posted image  user posted image

Sapi user posted image user posted image  joj, mi je tako žal zate.

Yuliah user posted image  user posted image , mislim da pri tebi ne bomo kmalu več dvomili.

Mandreja, kje si. Daj se oglasi, me že zelo firbec matra. A imamo novo nosečko? Držim pesti da ja.

clock-img

07.04.2008, 12:03

clock-img

hati

pencil-img

603

Hormonček, vidim da si tukaj. Kako si? Imaš že kaj novic o zamrznjenčkih?

clock-img

07.04.2008, 12:08

clock-img

hormoncek

pencil-img

37

Nisem še dobila pošto. Klicala sem danes pa so mi rekli, da niso še pošiljali? Kaj pa ti?

Drugače sem v redu, čeprav se mi zdi, da se me malo živčnost loteva. In 15. se mi zdi zelo zelo zelo daleč.
Nobenih posebnih znakov nimam razen občutljive prsi. A ti planiraš že v petek iti na krvni test?

We do not have problems. Only challenges!

clock-img

07.04.2008, 12:13

clock-img

hati

pencil-img

603

IZVIRNO SPOROČILO: hormoncek

Nisem še dobila pošto. Klicala sem danes pa so mi rekli, da niso še pošiljali? Kaj pa ti?

Drugače sem v redu, čeprav se mi zdi, da se me malo živčnost loteva. In 15. se mi zdi zelo zelo zelo daleč.
Nobenih posebnih znakov nimam razen občutljive prsi. A ti planiraš že v petek iti na krvni test?

Jaz tudi nisem še nič dobila, ampak jaz sem imela samo še eno celico in ni bila ravno odlična. Pa si vprašala Reša, če so ti kaj zamrznili?  Znakov nobenih. Tele prsi so bolj tako pri meni. Popolnoma enako kot vsak mesec. Nobene večje občutljivosti. Se že malo psihično pripravljam na neuspeh. Testa v petek ne bom šla delat. Bom počakala 15.4., če se seveda prej ne ulije. Psiha pa tudi mene daje 100 na uro.

clock-img

07.04.2008, 12:47

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Sapi user posted image .

Yuliah saj sem rekla da je imelo veliko nosečk izcedke.

clock-img

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Ej, ve ste tako krasne, da res ne vem kaj bi brez vas....user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se vam besede pozlatijo.
Za vsako posebej od vas držim pesti, pa da se končno prestavimo na kak nosečniški forum user posted image

clock-img

clock-img

Ozone

pencil-img

116

sapi tako mi je žal, ampak ne obupaj, kar korajžno naprej in uspeh bo!
Vse ostale, ki ste trepetalke, pa DRŽITE SE.

Where there is a will, there is a way.

clock-img

07.04.2008, 13:24

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

sapi zelo mi je žal za tvojo pikico user posted image  user posted image user posted image user posted image
YULIAH  ti pa lepo počivaj in boš videla, da že čez nekaj dni boš na forumu nosečk

clock-img

07.04.2008, 13:34

clock-img

hormoncek

pencil-img

37

[/quote]

Jaz tudi nisem še nič dobila, ampak jaz sem imela samo še eno celico in ni bila ravno odlična. Pa si vprašala Reša, če so ti kaj zamrznili?  Znakov nobenih. Tele prsi so bolj tako pri meni. Popolnoma enako kot vsak mesec. Nobene večje občutljivosti. Se že malo psihično pripravljam na neuspeh. Testa v petek ne bom šla delat. Bom počakala 15.4., če se seveda prej ne ulije. Psiha pa tudi mene daje 100 na uro.
[/quote]

Na ET mi je Reš povedal, da imam še 3 zelo lepe celice. ET je bil 3 dni po punkciji. Danes pa nisem govorila z njim, pač pa s sestro. Tako, da nič nisem konkretno spraševala. Trenutno me zanimata le ta dva, ki sta v meni. Je pa sigurno fino, če izvem, da imam še 3 zmrznjenčke. Ma bomo videli. Bom kar pošto počakala.

Trenutno se moramo (torej jaz in ti) umiriti. Nobeno negativno premišljevanje. To je, ko da smo se že vnaprej vdali. Zmenjeno???

We do not have problems. Only challenges!

clock-img

07.04.2008, 13:58

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

pikovitka, čudovita obleka.

Pa zelooooooooooooo si podobna moji sošolki s faksa. Sem parkrat pogledala pa še nisem prepričana. user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 14:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Punce, kje najdem un priporočilni seznam pred med po IVF?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

07.04.2008, 14:14

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Ola,

mal sem smotana ... a mi kera napiše kako je že s tem malinovim čajem ... pleaseeeeee  user posted image   user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.04.2008, 14:16

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, kje najdem un priporočilni seznam pred med po IVF?

Sonček, seznam se nahaja na prvi strani teme, tako da ni ni potrebno prav veliko iskati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

07.04.2008, 14:17

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

mismis hvala, sej sem pogledala že prej, ampak tudi spregledala. Joj sem kura, vem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

07.04.2008, 14:18

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ola,

mal sem smotana ... a mi kera napiše kako je že s tem malinovim čajem ... pleaseeeeee  user posted image   user posted image user posted image

Grethy, tebi pa lahko žal pomagam šele ko pridem domov, ker ne znam navodil na pamet, čaj pa imam seveda doma. Res pa je, da jaz čakam user posted image  preden ga začnem uporabljati, da bom 100%.  Bom pa danes bolj kot ne pozna, ker imam še predavanje. Mogoče se bo pa Pija oglasila, in ti pomagala

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

07.04.2008, 14:52

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

pikovit mi zaupaš tvoje geslo, da bom še jaz videla slike od poroke.

clock-img

07.04.2008, 16:05

clock-img

mandreja

pencil-img

163

Evo mene. Pikice odšle user posted image ampak sem šla takoj po novo napotnico, tako da grem še pred dopustom v nove boje.
Ni hudič da me bo enkrat teta zgrešila pa me pustila za 9 mes pri meru user posted image
Novim zmagam naproti!
Hvala punce za to kar ste user posted image

clock-img

07.04.2008, 16:52

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

mandreja user posted image
Sem bila skoraj prepričana, da ti je uspelo. Nič, gremo v nove boje. Mi šele jeseni, ti boš pa zgleda še poletje lovila. Srečno naprej.

clock-img

07.04.2008, 16:59

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

mandreja zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2008, 17:17

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

pikovitka, čudovita obleka.

Pa zelooooooooooooo si podobna moji sošolki s faksa. Sem parkrat pogledala pa še nisem prepričana. user posted image user posted image user posted image

Ne sigurno nisem jaz.user posted image

clock-img

07.04.2008, 17:18

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

pikovit mi zaupaš tvoje geslo, da bom še jaz videla slike od poroke.

Nimam od poroke ampak pred poroko.user posted image

clock-img

07.04.2008, 17:18

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Mandreja, tudi meni je žal.

Pikovitek, sem prav vedla, da si eno tako sonce...prelepa si in boš za dan D!user posted image user posted image user posted image  Super si zbrala! Kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

07.04.2008, 17:33

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

to pa je reakcija ki vsem nam dviga moralo

mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ... tudi vnaprej stiskamo pestke zate

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.04.2008, 17:34

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mandreja, tudi meni je žal.

Pikovitek, sem prav vedla, da si eno tako sonce...prelepa si in boš za dan D!user posted image user posted image user posted image  Super si zbrala! Kiss!

Hvala ti bejbiuser posted image

clock-img

07.04.2008, 17:34

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

to pa je reakcija ki vsem nam dviga moralo

mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ... tudi vnaprej stiskamo pestke zate

Še več takih rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image Optimize, velja punca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem