pinki2, Bravo za današnjo punkcijo, v četrtek pa že dobiš otroce. Saj veš kakšno je pravilo: Za ET mora biti nova frizura.
Konina, JUPI
za dva
pa sej smo mi to vedeli že na začetku, da imaš dva.
Pija76, pir jest? Ne, ne naša pa ni taka, naša sploh ne pije pira
Čeprav bo zadnje čase težko uskladiti moj urnik z vašimi, ker so se mi spet začela predavanja in sedaj pa še imam 2x na teden malo šolo z
A ja mišek nima še na seznamu navijačic znak srečke
, ker je na častnem seznamu, ko pa bo mesec maj, grejo vse nosečke z znaki
med navijačice. Mišek je pa že od prej na seznamu navijačic
Dajamaja, tebi se z veseljem pridružim pri čemerkoli, pa naj je to Bavaria ali pa Heineken, zdaj pa res ne bomo komplicirali
Kikaa, žal mi je, da vama ni uspelo, pa tako blizu sta bila, objemčki
arneja, ja ja to si potihem želimo vse, namreč da bi nam uspelo na old fashion way, mogoče pa...
womanpolice, dobro
, pa da ne boš svojemu
napisala kazni za prehitro vožnjo
Abra, pa ne no #??&&## (to so stripovske kletvice, da me ne zapade cenzura), pa a res še ne bo konec
Mijavček, ti barjanski muc, se mi zdi, da bo res potrebno organizirati spet eno srečanje, da ti vsaj takrat ne bo slabo. Pa upam, da se ga bomo bolj številčno udeležile, samo potem bomo že potrebovale kakšen lokal ali pa oštarijo
Pikovit, kdo zmaguje v vojni proti kg?
mateja.goljev, sej petek že trka na vrata. Še malo pa bo tu, pa boš videla kako napreduješ
ali se nam je Vijolica30 kaj javila, kako je bilo na UZ, ali sem jo spregledala?
Yuliah, upam da se je tvoj izcedek umiril
Sapi, mogoče bova pa junija skupaj v postopku, jaz imam pregled 12.05. to bi bilo fino.
No zdaj sem pa tolk velik napisala, da samo upam, da me ne bo vrglo ven. Če sem katero spustila, mi prosim ne zameriti, ni bilo zanalašč...