Pikovit
ja, si me kr utrofla... ni kaj... lepa slikca...
Grethy s SOnčku33 nisva kofetkale....
.. glede na opis, ki mi je bil posredovan, kakšna bi naj bila Sonček33, sm ogovorila napačno punco.. In se mi je tko smejala, ko sm ji razložila za kaj gre.... Ja, Sonček33 , a nis imela nobene na sumu? jst, edina od deklet, ki je še ustrezala opisu tebe, je punca s kratkimi temnimi lasmi, bel pulover na kapuco z rdečimi črtami.. si bila to ti? da za drugič vem....
mismis, ledenka in ostala dekleta... DANES SM ZELO ŽALOSTNA
moja jajčka nočejo rastit... od srede je na desni zrastla le iz 20 na 21, na levi pa je zdaj največji ŠELE 15.... Po mojem bom prej menstruacija, preden bodo dovolj zrastla... sm vprašala al je kej odvisn od prehrane, da bodo bolj zrastla, pa mi je rekla, da bi mi povedali, če bi bilo... ampak mislm, da bom dans pa jutr kr jajca jedla... kolkor bo čas dopuščal seveda...
Mismis v nedeljo imam ponovni UZ...
Dans sm res bla tko slabe volje, da me je moj tolažil... niti v LJ nism ostala kot sm se namenila zaradi nočne službe.. sm hotla domov po tolažbo... no, edin tašča je bila huda, češ da to je pa zato, ker kr hujšam in nč ne jem... očitn me že ni videla nekaj dni KAKO ZELO SE REDIM NE PA HUJŠAM...
Ampak poskušam odmislit kilograme za boljši cilj... Kot ste mi dale, drage moje prijateljice, nasvet...
Ja, tko je to...
Ima katera nasvet kaj naj delam do nedelje, da bodo dovolj velika? Mogoče pa midva preveč
...